vineri, 19 noiembrie 2010

Zodiac

   Imi place modul in care oamenii se bucura atunci cand soarta pare sa le fie favorabila. Ma refer aici la horoscoape, zodiace, bio-ritmuri si alte nenumarate chestii asemanatoare.
   Sa va dau un exemplu: mama. A imprumutat de la munca vreo 2 carti in care erau descrise caracteristicile fiecarei zodii, apoi corespondenta zodiilor europene in zodiacul chinezesc. Cand a citit despre zodia ei, era atat de bucuroasa , i se parea ca totul i se potriveste. Cand a citit ca este Sarpe de lemn (nu stiu ce inseamna)  in zodiacul chinezesc era deja convinsa. Avea si o piatra asociata zodiei, dar si cateva numere norocoase. Daca toti ne stim numerele norocoase de ce nu castigam la loto? Apoi am citit si eu la mine. Scriau toate lucrurile pe care le stiam deja despre mine-uau, functioneaza deja:)-,dar si pe care toti vrem sa le auzim. Care horoscop o sa-ti zica...naspa frate azi o sa iti fure cineva din buzunare si cand ajungi acasa o sa iti gasesti nevasta in pat cu altul.
  Toti vrem sa fim favorizati de soarta, destin sau cum se mai cheama. Dar sa fim seriosi, la fel de bine pot sa fac si eu niste observatii bazate pe pozitia celor doua ciori ce croncane in fiecare dimineata de pe stalp. Cu ce o sa ma ajute? In cel mai bun caz o sa ma aleg cu ceva pe haina si promisiunea ca o sa ma insor anul viitor ( o alta supersititie).

3 comentarii:

  1. :))))....pai da..sunt superstitzii...ceva de genu:un pic de magie in zilele noastre...ma rog nu st daca e bn spus magie dar daca auzi dimineatza horoscopul si prezice o zi buna deja starea ta de spirit se imbunatatzeste...ma rog a unor oameni..

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim...da este ca un efect placebo:))

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!