marți, 28 decembrie 2010

Final Days

 Craciunul a fost super. Sincer, de mult timp nu am mai avut un Craciun asa relaxat si plin de ...atmosfera specifica. De la cozonacul pufos, bradutul impodobit si pana la prietenii care au fost alaturi parca au fost decupati din cartile de povesti. Pacat ca a lipsit zapada, dar recuperam acum ( a nins ieri ca atunci cand eram mic).
  Astept Anul Nou cu speranta ca o sa fiu un om mai bun, vremurile nu vor  fi la fel de grele si poate o sa am parte de un dram de noroc. 
  Cat despre anul care mai are 3 zile, pot spune ca a fost unul bun. Nu extraordinar dar bun. Am trecut inca un an la facultate, mi-am facut prieteni noi, nu am vreo problema majora si nu in ultimul rand, mi-am inceput blogul.Da, face un an. Nu am eu cine stie ce vizite, dar sunt bucuros ca intra oameni, citesc, comenteaza, ma injura( asa vezi cat esti de important).
  L-am inceput ca un simplu loc unde sa scriu ce era in plus in mintea mea si nu aveam cui sa-i spun. Acum a devenit un loc de dialog cu alti oameni, ce imi impartasesc cateva farame din experienta lor de viata.
  Vreau sa le multumesc si sper ca Anul viitor sa ne aduca tuturor impliniri, fericire si iubire. La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!