miercuri, 3 noiembrie 2010

Cauciuc


 Am niste vesti proaste pentru noi toti , indiferent de sex. Se scumpeste cauciucul. Cum nu va intereseza? Pai din cauciuc se fabrica prezervativele, deci o sa ne afecteze pe toti. Datorita inundatiilor din Asia pretul o sa creasca cu 60-70 %. Atunci sa vedeti voi criza. O sa ajungem sa le vulcanizam ca irlandezii.
  Acum lasand gluma la o parte, subiectul asta a fost unul foarte discutat in agentiile de presa, dar si in tabloide. Totusi nu a fost subiect de "front page" si nici macar nu a ajuns pe aceeasi pagina cu Liviu Varciu, Adelina etc. Pe mine unul chiar ma intereseaza economia asta de la un timp. Ce ne facem daca scumpesc si aromele?

4 comentarii:

  1. Cand am citit ca se scumpeste cauciucul m am gandit ca trebuie sa mi schimb anvelopele cu unele de iarna si i criza, dar sa mi vina in minte ca o sa se scumpesca prezervativele nici gand, asta inseamna ca o sa se nasca mult mai multi copii decat pana acum ,nu i asa?Ori copii mai multi , ori chilii mai pline , ca pe criza asta decat sa faci copii mai bine te calugaresti :)))Cum adica sa se scumpesca aromele?Nu mai zic nimic , sunt prea batrana pentru asta:))Uf , bine ca nu mi trebuiesc prezervative :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. =))))) nu pot sa cred...=)))) bine am vaz si eu asta in ziar:D....omfg

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite la copii mai multi nu m-am gandit...vezi..de aia este grav cu criza asta..are prea multe ramificatii;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Primul gand mi-a zburat la prezervative cand am vazut titlul. Mi se pare corect sa ne facem griji. Aromele nu cred ca au vreo importanta. Dar este o chestie care merita prima pagina, asta-i clar. Sau vedetele nu folosesc, sau au destui bani sa-si cumpere chiar daca le creste pretul.

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!