joi, 1 iulie 2010

Fuzzy

 Am terminat si sesiunea....habar n-am ce am facut caci se afiseaza rezultatele la Sfantul Asteapta. Acum sunt intr-o perioada de cautari, sa-i spunem asa. Caut joburi, ma duc la interviuri, imi dau cu firma in cap si o iau de la capat. In plus imi caut si o redactie tv,radio sau de ziar unde sa-mi fac orele de practica. Bineinteles nimeni nu te baga in seama dar deja sunt obisnuit. 
  Sincer credeam ca o sa fie usor. Gasesc un loc de munca, vine banul si practica...mai tarziu asa. Dar nu-i chiar asa. It sucks.
  Partea buna...am o stare de relaxare totala. Primesc fraza " O sa va contactam noi" cu zambetul pe buze incat pana si celor care o spun li se pare ca au zis altceva. Pana si prietenii mei se mira ca nu sunt frustrat. Tot ce pot sa le spun este "nu inca". Mai astept 2 saptamani apoi spun ca Badea..:))


Un comentariu:

  1. Da, stiu exact sentimentul....la faza aia cu "va sunam noi"...hahahaha, exact chiar si celor care o spun li se pare ca au zis altceva...

    Partea mai nasoala e ca eu nu am starea ta de relaxare...nu prea mai imi permite timpul si bugetul sa astept prea mult acel telefon....de la un oarecare angajator...In fine, sper sa "ma molipsesc" de la tine...sa fiu mai relaxata....

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!