sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Man vs Women: Greselile unui barbat intr-o relatie.

Stim cu totii ca intr-o relatie nu conteaza doar iubirea. Mai trebuie sa faci si compromisuri sau sa accepti faptul ca nu totul o sa fie perfect. Asta inseamna ca cineva face greseli. Pentru ca reprezint sexul tare, o sa spun care sunt greselile pe care un barbat le poate face intr-o relatie. Toate sunt bazate pe reprosurile pe care eu si alti prieteni de-ai mei le-am primit.



Lista greselilor savarsite de barbat:

  • Vorbeste. Niciodata, de la prima incercare de comunicare verbala, barbatul nu a stiut sa vorbeasca cand trebuie. Glumeste in momentele serioase, spune prostii cand sunt oameni straini prin preajma si nu stie sa taca atunci cand ea vrea asta.
  • Nu vorbeste. Barbatul are probleme sa-si exprime sentimentele si este lovit de mutenie cand se vorbeste serios despre sentimente. De asemenea cand femeia are nevoie sa sustinere, el reuseste sa taca ca un mormant. Este bine stiut ca potrivit femeilor, barbatul este prea tacut pentru binele lui si al lor.
  • Este atent. Cand o femeie trece prin preajma lui, barbatul este prea atent la aceea domnisoara. Asta este o greseala grava si va fi taxata in mod repetat, mai ales in momentele in care femeia este suparata pe barbat.
  • Nu este atent. Ea vorbeste despre copii, viitor, rochii de mireasa si el este in alta lume. Una dintre cele mai comune greseli savarsite de barbat. Pedeapsa este una extrem de severa si va fi administrata prin aducerea aminte de astfel de momente.
  • Este sociabil. Barbatul ce are nevoie de iesiri cu baietii fara iubita sa, este vinovat. El trebuie sa fie multumit cu iubita sa si sa-si petreaca cat mai mult timp cu ea. Plecarea fara autorizare prealabila va duce la o furtuna.
  • Nu este sociabil. Femeia are nevoie de iesiri in oras, de lume care sa o vada alaturi de barbatul iubit. Dar barbatul se aseamana cu un urs, ce nu doreste sa iasa din hibernare. Asta este, bineinteles gresit. 
  • Suna. Femeia este independenta si nu are nevoie sa fie controlata de persoana la care tine. Ea stie ca tii la ea si  nu trebuie sa o faci de ras in fata prietenelor.
  • Nu suna. Indiferent de cat de ocupat este, barbatul trebuie sa sune sau sa dea mesaje. Altfel cum sa stie femeia ca te gandesti la ea?



2 comentarii:

  1. ce crezi?! nu e asa cum ai scris tu aici :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am spus doar ce mi s-a reprosat mie si altor prieteni de-ai mei. Poti spune aici ce te deranjeaza si promit sa trec in articol.

      Ștergere

Bine, bine...ai ceva de spus!