miercuri, 18 august 2010

Compromis

  Suntem de multe ori nevoiti sa facem compromisuri. Din cauza persoanelor implicate , a banilor sau pur si simplu a timpului. Nu conteaza motivul ci rezultatul.
  Desi de obicei sunt de accord cu linia "sa impacam si capra si varza" am ajuns sa cred ca indiferent de compromisul pe care il facem, nu o sa fie niciodata de ajuns. Nici pentru noi, nici pentru altii. 
  Cu un compromis doar amani ceea ce trebuie facut, ca mai apoi sa revii constant sa repari ce nu ai stiut sa decizi clar.
   Spun toate astea pentru ca stiu ca asa se intampla. Extraordinar de rar compromisurile pe care le fac nu mi se intorc in fata la un moment dat sau altul. Nu sunt eu multumit de rezultat sau nu sunt altii. Cu ce ma ajuta sa incerc sa impac intreaga lume?

PS.  O melodie Johnny Cash pentru melancolie:D

4 comentarii:

  1. Buna! Te-am adaugat in blogroll pe http://alecsonline.ro - Alecs Online si as fi incantat daca am putea face un schimb de link-uri. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te ajuta cu nimic, iti spun eu...deja urasc tonurile de gri....desi stiu ca nimic nu e alb sau negru....si atunci...tocmai pentru motivul asta...trebuie sa facem compromisuri...şi vezi şi tu că degeaba le facem...

    Baftă în a discerne când, cum şi cu cine se (mai) merită să facem compromisuri...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Mica mersi si sper sa cunoastem oameni ce nu ne cer compromisuri;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda, speranta moare ultima nu-i asa?? :)))

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!