vineri, 24 decembrie 2010

Forgive me

   Nu o sa mai scriu zilele astea pe blog, deci ar fii bine sa va spun ce am de spus astazi. Ma uit in urma si incerc sa vad daca am fost oare mai bun, mai corect sau din contra.Vreau sa imi cer iertare fata de cei care am gresit sau am fost nedrept. Imi cer iertare de la cei pe care i-am judecat gresit, i-am mintit, sau le-am inselat asteptarile.Nu in ultimul rand imi cer iertare parintiilor si surorii mele ce ma suporta zi de zi cu toate toanele mele ai imi arata ca ma iubesc in fiecare moment.
  In aceasta seara de Ajun sa va ganditi la Domnul nostru Iisus Hristos ce s-a nascut intr-un staul si a facut o lume intreaga mai fericita si poate un pic mai buna. Sa fiti toleranti unul cu altul, caci avem o singura viata si ar fi pacat sa-o traim suparati pe cineva. Sa fie mai importanta iubirea ce vine cu un cadou si nu cadoul in sine. Sa ne bucuram de oamenii ce ii avem alaturi pentru ca ei sunt acolo pentru noi zi de zi si ne iubesc cu toate defectele noastre.
   Sa aveti bucurie in suflet, sa iertati pe cei ce au gresit fata de voi si nu uitati sa va ganditi la un lucru bun pentru cei pe care ii iubiti, dar si pentru lumea ce ne inconjoara.
   Craciun fericit!
  

5 comentarii:

  1. Craciun Fericit si tie!
    Multa sanatate si fericire! Si sa-ti aduca mosul tot ce-ti doresti!

    Te pup,
    Marina

    RăspundețiȘtergere
  2. Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa iti umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! Sa aveti si voi un Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarbatori fericite in continuare si un an nou plin de realizari! Felicitari pentru acest ultim (pe 2010)post!

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!