luni, 26 martie 2012

Sometimes


    Viata nu este niciodata o linie dreapta ce te duce de la punctul A pana la punctul B. Actiunile tale nu au mereu un efect imediat, masurabil. Consecintele se infiltreaza incet si metodic in viata ta precum o picatura de apa in calcarul moale.
    Ajungi astfel intr-un punct in care te uiti in urma si te intrebi cum ai ajuns acolo. Aveai cu totul alte planuri, alte asteptari si dorinte. Vroiai sa ai o viata boema in care sa creezi ceva original si acum te ameninta  o viata de corporatist sau mai rau. Visai sa devii medic si sa salvezi  vieti  iar acum servesti intr-un fast-food.
   Cateodata te gandesti la deciziile tale si daca ai fi putut sa schimbi ceva. Nu cred ca mai conteaza regretele si nici nu sunt prea sanatoase.
Nu trebuie sa renunti la visele tale, chiar daca sunt acoperite cu tone de rahat. Sa le pastrezi acolo intr-un colt al inimii tale. Sa le pretuiesti si sa le ingrijesti ca o samanta, gata mereu sa gaseasca un sol fertil.
   Gandeste-te mereu daca tu la varsta de 10-12 ani l-ai place pe omul de acum. Pastreaza mereu copilul din tine, chiar daca societatea te forteaza sa te maturizezi. Nu deveni o alta fata intre 7 miliarde de alte fete indiferent de cat de grea pare viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!