marți, 3 aprilie 2012

1956-2011 Part 2

Seria cu fotografiile castigatoare continua.


1968 - Nguyen Loan, membru al Politiei din Vietnamul de Sud executa un presupus membru al Vietcongului.(Eddie Adams)


1969 - Un student ce poarta o masca de gaze se adaposteste langa un zid, dupa o bataie generala intre studenti si membri ai Politiei engleze.(Hanns-Jörg Anders)

1970 - Concursul nu s-a tinut.



1971 - Comisarul de politie Gross impusca unul dintre sefii unei bande de spargatori de banci. (Wolfgang Peter Geller)


1972Phan Thi Kim Phuc, in centru, fuge alaturi de alti copii dupa ce avioanele sud- coreene au lansat din greseala napalm pe casele civililor.(Nick Ut)


1973 - Presedintele Salvador Allende fotografiat cu doar cateva momente inainte sa moara in urma unei  lovituri de stat la Palatul Prezidential din Chile.(Orlando Lagos)


1974 - Fetele foamei. O mama isi  consoleaza copilul, in urma unei secete ce a dus la foamete.(Ovie Carter)


1975 - O mama si fiica ei cad dintr-o cladire cuprinsa de flacari. Scara de incendiu s-a prabusit in timp ce coborau. Mama a fost ucisa de cadere, iar fata a supravietuit pentru ca a cazut pe trupul mamei sale.(Stanley Forman)


1976 - Refugiati palestinieni aflati in cartierul La Quarantaine. (Françoise Demulder)


1977 - Politia lanseaza gaze lacrimogene impotriva unei domenstratii pasnice a unor locuitori  din Cape Town, Africa de Sud. (Leslie Hammond)


1978 - Un protestar ce vroia sa arunce un cocktail Molotov este cuprins de flacari. Ciocniri violente au loc intre fortele de ordine japoneze si proprietarii unor terenuri ce sunt nevoiti sa se mute pentru construirea unui nou aeroport.(Sadayuki Mikami)








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!