joi, 2 august 2012

Future you

  Dupa o seara in care am depanat cu doi prieteni ce in curand isi vor pune pirostriile, ma simt mai copil ca niciodata.
  Si nu pentru ca ne-am comportat astfel dupa cateva pahare, ci datorita modului diferit in care vedem viata. Unul dintre ei are deja un copil, iar celalalt il are deja planuit si sunt de aceeasi varsta ca si mine. Se comporta ca oameni insurati si isi doresc cu fervoare momentul in care vor putea fi numiti tati si soti.
  Acum trecem la mine, care la 22 de ani nu are nicio intentie de casatorie, copii sau sotie. Nu spun ca nu as vrea si eu toate acestea, dar nu acum. Cum sa ai grija de un copil, de tine si de sotie cand eu inca nu am un serviciu cu multi bani? Pe ei nu prea ii intereeaza asta si mi-au spus scurt: ne descurcam noi. Aici vad diferente si mai mari. Nu as putea sa intru cu capul inainte intr-un angajament de asemenea anvergura fara ceva sigur.
  Desigur ca nu poti sa-ti planuiesti sentimentele, dar mi se pare enorma diferenta de gandire intre 3 oameni de aceeasi varsta, crescuti in acelasi mediu. Te face sa te gandesti ce fel de sot sau tata vei fi..
   

10 comentarii:

  1. Si eu am patit acelasi lucru...si este chiar ciudat!

    RăspundețiȘtergere
  2. E tare ciudat cand iti vezi prietenii cu care obisnuiai sa iesi...la casa lor...sa stii ca de maine nu mai poti suna dupa ora 10 11 seara ca na..acum are nevasta si sa nu deranjezi..oricum asta e cursul normal al vietii..:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Usurel...ai decat 22 de ani..timp ai destul..nu trebuie neaparat sa ai in cap ideea de a avea o familie ca sa iti reuseasca..asta e doar o sclipire de moment:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Personal iti dau tie dreptate si modului tau de a gandi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai foarte mare dreptate si imi place felul in care exprimi!@

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiecare din noi avem perspective diferite!

    RăspundețiȘtergere
  7. ceva in genul taui gandesc si eu doar ca eu sunt fata si toata lumea ma intreaba cand am de gand sa ma casatoresc,cand am de gand sa fac copii si etc iar eu le zic ca am timp...si in plus majoritatea colegilor de liceu ori au copil ori s-au casatorit/insurat ...

    RăspundețiȘtergere
  8. fiecare are propria lui viziune despre viata si despre ceea ce vrea sa faca!

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa se intampla in totodeauna...nu avem cum sa gandim la fel!

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!