vineri, 29 martie 2013

Si mai sunt si zile in care...

Pentru mine exista doua tipuri de zile: cele bune si cele rele. Nu exista o zi de mijloc, obisnuita, normala sau cum vreti voi sa-i spuneti.


Sunt zile in care simt ca am aripi si as putea dobori orice record. Ca as putea incepe ceva si l-as termina cu succes si fara sa am indoieli pe urma. Cand as putea sa ma indragostesc de o fata ce imi zambeste pe drum si sa pretuiesc acel sentiment mai mult decat orice. Sunt zile in care daca ma intalnesc cu un cunoscut, o sa ascult cu tot sufletul ce imi spune si ma voi supara sau bucura mai mult decat trebuie. 

Voi cumpara ceva doar pentru ca asa imi doresc in acel moment si voi scrie pe unde apuc ce imi trece prin cap. Sunt acele zile in care toate statusurile despre viata, dragoste si toate cele imi par atat adevarate. Orice melodie isi gaseste un locsor  si se face comoda, de multe ori doar pentru ca a fost postata de cineva la care tin. Voi fredona un cantec doar pentru ca imi aduce aminte de un moment fericit din viata mea. 

Uit de toate greutatile ce ma apasa si de tot ce ar putea sa ma supere. Sunt acele scurte momente cand voi vorbi inflacarat despre pasiunile mele si ma voi ocupa de ele intens. Traiesc la intensitate maxima intamplarile personajelor din carti si voi face parte din acel univers.

Sunt acele zile in care sunt tot ceea ce as vrea sa fiu. Si mai sunt si zile in care nu sunt...

3 comentarii:

  1. Ma regasesc in articolul tau. Si eu am uneori zile de genul asta:) O duminica frumoasa iti doresc:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorry, voiam sa zic sambata, am avut un fix ieri ca si cum ar fi fost duminica, nu stiu de ce..

      Ștergere

Bine, bine...ai ceva de spus!