marți, 24 septembrie 2013

De ce atat de mult sex?

De ce nu? Asta ar fi raspunsul daca mi-ar pune si mie cineva intrebarea. Dar am stat si am rumegat bine ideea, pentru ca este destul buna intrebarea. Raspunsul nu este unul simplu si nici macar nu o sa il aflati de la mine.

Un barbat ce este mandru
 de sexualitatea lui si o face publica.


Pe mine ma intereseaza fascinatia asta cu sexul ce a ajuns in vazul tuturor fara mari probleme. Nu sunt vreun conservator sau fanatic religios, ci doar un om curios. Nu mai suntem in Evul Mediu cand sexualitatea era ceva demonic de care sa-ti fie rusine. Sunt perfect constient ca sexul este o parte normala din viata fiecaruia.

Nu sunt impotriva sexului si chiar imi face placere. Dar urasc oamenii ce isi expun sexualitatea in vazul lumii. Si eu sunt multumit de lungimea mea si nu ma vezi c-o pun pe masa intr-un restaurant ca sa arat asta. Nici nu prea imi place sa ma laud ce am facut in asternut cu nu stiu care fata. Este imbosibil sa nu discuti la un moment dat viata ta sexuala cu cineva, dar nu cred ca este nevoie de detalii intime si diagrame.

Este plin de femei trecute de prima tinerete ce isi gasesc sexualitatea si profita de pe urma ei. Nu-i nimic rau in asta, atat timp cat nu faci un caz din asta. Multe din pacate fac exact opusul si apar statusuri de Facebook cu citate d-alea fierbinti, poze cu fundul unei tipe sau cu tavaleala. Mi s-ar parea ok daca le-as vedea la un virgin care se da mare Don Juan, dar de la o tipa matura, cam tipa a disperare si a penibil. Apoi mai sunt cele care isi gasesc inspiratia erotica si scriu poezii erotice. Daca n-ati citit, ati scapat de un glont pe care l-am luat eu intre ochi. Nu exista multi oameni ce au puterea de a te excita din cuvinte, asa ca mai bine fara poezie erotica scrisa de orice gospodina.

Ajungand la scris, amintesc de "50 Shades of Grey". Au aparut si la noi femei ce citesc cartea in metrou si tramvai. Bai eu nu am nimic cu cititul, dar este o carte ce vorbeste despre fetishuri, sex anal si alte chestii d-astea. Cum ar fi daca eu as aparea cu un Hustler in mana? Double standards anyone? Poti sa o citesti acasa, ca nu cred ca s-ar termina lumea daca citesti alta carte in metrou. Ce castigi ca o citesti in public? Oare astepti un Fat-Frumos, din Dristos sau Pipera, care sa vina si sa te ia asa vartos si sa te duca acasa unde sa puneti in aplicare tot ce ai citit?

Mi se pare penibil sa-ti expui viata sexuala in vazul lumii. Toti facem sex, asa ne-am nascut de la maimuta din copac probabil pana cand clonarea va fi mai ieftina. Nu esti nici prima persoana care descopera placerile si nici ultima. Este chiar nevoie sa vad ca ai niste sani? Poate imi pun si eu poza cu ea si fac un status d-ala filozofic, cum am vazut ca este la moda.

Mi se pare un mister total de ce cineva ar vrea sa cada in penibil doar pentru ca a redescoperit roata. Vinde, asta stiu, dar nu suntem toti actori si nici mondenitati. Mi se pare mult mai ok cineva care este sigur de sexualitatea sa si stie sa arate asta fara sa poarte un afis.

P.S. Daca vi se pare ca am scris mai mult pentru femei, este pentru ca asta am facut. Barbatii sunt de-a dreptul oribili la sexualitate si nici nu am asa specimene prin mediul virtual. 



2 comentarii:

Bine, bine...ai ceva de spus!