luni, 17 mai 2010

Spune-ti domnule Tuca!

  Am inceput examenele. Primul pe lista a fost la PAO, materie ce se ocupa cu scrisul de articole cu ajutorul calculatorului. Am avut si o conditie pentru a intra in examen si anume aducerea pe cd a unui proiect extraordinar de plictisitor. Testul  in sine a fost usor, 10 intrebari asa ...cat sa treci.
  Partea interesanta a fost la Istoria Presei unde a trebuit sa sustinem un proiect. Subiectul nostru "Evolutia presei dupa 1989". Modul de expunere, ghici...un talk-show(nu a purtat nimeni bretele). Pot sa spun sincer ca a fost o discutie libera intre cinci oameni, fara prea multe pregatiri. Naspa a fost ca aproape uitasem la ce subicte ma gandisem eu sa ating. Pana la urma a iesit bine, si ne-ales cu 1,5 pct in plus la examen.
  Cat despre celelalte proiecte, au fost unele sa zicem intereseante. Am avut o poveste lacrimogena intre Eminescu si Veronica Micle, cu accente de gelozie si un Titu Maiorescu intr-o ipostaza diabolica. S-a ras mult si s-a tinut minte mai putin ce a fost gresit.
   In inchiere spun doar ca de abia astept sa trec si de sesiunea asta, daca se poate fara restante. Mai sunt 7 examene sau cam asa. Doamne ajuta!

2 comentarii:

Bine, bine...ai ceva de spus!