sâmbătă, 22 octombrie 2011

B Original

   Sunt 7 miliarde de oameni pe acesta planeta. Fiecare incearca sa-si lase amprenta, scrijelindu-si numele intr-o carte sau pe o cladire. Pentru ca este destul de greu in zilele noastre sa mai construiesti o piramida, lucru deja facut de cineva, fiecare om incearca sa fie original.
    Unii cred ca este usor, dar va asigur ca nu este. Incercati sa inventati ceva si o sa vedeti ca deja exista. Puneti creionul pe hartie si va provoc sa scrieti ceva original si cat de cat valoros. Cati oameni contemporani apar in cartile de istorie? 
   Si totusi exista oameni ce reusesc sa impinga limitele cunoasterii zilnic, participand la experimente, proiecte sau deslusind singuri misterul vietii sau al universului inconjurator. Pentru astfel de oameni nu exista o recompensa baneasca sau materiala ce le poate rasplati eforturile. 
Poate credeti ca aceasta postare nu are niciun sens, dar vreau sa va ganditi la oamenii din jurul vostru. Cati credeti ca vor ajunge cunoscuti macar pe parcursul vietii voastre si cati vor fi tinuti minte de posteritate? 
       Stiu ca fiecare dintre noi crede ca are ceva special si este destinat pentru ceva maret, dar cadem prada rutinei si lucrurilor lipsite de importanta si ajungem simple cifre intr-o statistica milenara.
  
P.S. Pana si ce am scris aici a mai fost scris de altcineva cu mult timp inaintea mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!