miercuri, 14 decembrie 2011

Cum te jignesc ungurii la tine tara

  Am citit cu tristete articolul din Prosport (Articol aici ), in care un jucator roman de hochei, minor a fost umilit de si batut de jucatori maghiari la Miercurea Ciuc.
   Apoi am fost infuriat. Mi-am adus aminte de UDMR, femeia usoara a politicii romanesti si proiectele sale de lege ce amenintau integritatea teritoriala a Romaniei. Mi-am adus aminte de tinerii unguri, ce aveau cetatenie romana arzand tricolorul de 1 decembrie. De toti ungurii cu functii de stat ce indiferent de eveniment, cer autonomie fara sa fie pedepsiti de lege.
  Apoi m-am linistit pentru ca mi-am dat seama ca generalizez. Exista si unguri ce traiesc linistiti si aduc cinste atat stramosilor cat si tarii in care traiesc. Nu ard steaguri, sarbatoresc ziua nationala a Romaniei si isi cresc copii sa iubeasca tara pe care o tot facem de rahat.
   Dar ramane jignirea ce persista si nu o face nimeni sa dispara printr-o scuza macar. Liderii UDMR lingusesc puterea si injura romanii in mod public la demonstratii ale ungurilor. Daca nu le place la noi in tara de ce nu se duc in Ungaria? Sau sunt chiar bozgori si nici tara natala nu-i mai primeste.  Nu vad ca romanii stabiliti in Ungaria sa tipe pentru fiecare lucrusor. Nu cred ca in Ungaria exista invatamant in limba romana sau locuri speciale in licee pentru etnia romana. 
   Lumea se intreaba de ce Noua Dreapta are atat de multi sustinatori, desi este evident o grupare radicala. Pentru ca exista unguri ce calca in picioare tot ce conteaza pentru noi romanii. Acelasi lucru se aplica si pentru cealalta etnie minoritara din tara.

Un comentariu:

  1. Parerea mea este ca ar trebui sa iesim in strada si sa-i baten de sa-i rupem pe unguri mai ales pe cei care dau foc drapelului de 1 decembrie deoarece asta e un semn de rasism la adresa noastra si trebuie sa ii rasplatim cu aceiasi moneda. Si inca ceva! Mai sus ziceai ca mai sunt si unguri care isi traiesc vietile linistiti in Romania.Sa zicem ca ai dreptate dar uite cu ce te contrazic http://ro.wikipedia.org/wiki/Masacrul_din_Ip
    iar daca ei au avut tupeul sa ucide sute de oameni in tara lor dintr-un motiv prostesc ce ne-ar opri sa ucidem toti ungurii din Transilvania si mai dam o tura si in Ungaria? Romani treziti-va!Astia preiau controlul in Romania!

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!