vineri, 13 ianuarie 2012

Prostia poporului

Dan Diaconescu in "masina poporului". Mint: este a lui.
   Alaltaieri, in timp ce tot torturam telecomanda televizorului, am dat peste OTV, postul lui Dan Diaconescu. Ce m-a facut sa raman era o tabla plina cu desene, charturi si bani multi. Viitorul presedinte, cum este numit de postul sau, tocmai explica cum o sa ia bani de la ciocoi si o dubleze pensiile sau o sa tripleze salariile de la bugetari.
   In studio, membrii de partid incuviintau viguros si dadeau aprobator din cap, sau motaiau, nu prea mi-am dat seama. In doua minute Dan Diaconescu deja avea miliarde de euro si le impartea cu generozitate telespectatorilor. Domnul de la Antena 1 , cu " Tineti aproape!" , era si el acolo si vorbea molcom despre mafia din politica, cum era pe vremea lui Ceausescu si cum va fi in epoca luminoasa, in care Partidul Poporului va ajunge la putere.
  Curios nevoie mare am cautat pe internet acest partid glorios si am vazut cu uimire ca 9 % dintre romani ar vota cu acest partid, iar  Dan Diaconescu ar obtine 14 procente. Uimitor, tinand cont de programul lor fantezist in 20 de puncte.( cautati pe net) 
    Vorba veche " Ati prostit poporul cu televizorul" cred ca se aplica aici cu brio. Taxele anulate si banii dati poporului au prostit cam 10 % dintre romani. Ceea ce este enorm dupa standardele mele. Asta inseamna cam 2 milioane de oameni...va dati seama ce inseamna asta?
     Eu nu prea reusesc sa inteleg. Sunt oamenii atat de prosti incat sa creada minciunile acestui Robin Hood de Piata Romana, sau sunt atat de saraci incat au ajuns sa delireze de foame? Ma gandesc serios la fenomenul asta. Celelalte partide insa sunt si mai rau. Au programe sub forma: "JOS BASESCU! JOS HOTIA!....s-o inlocuim cu a noastra si a atat. 
      Tinand cont si de ultimul scandal intre Basescu si Arafat, banuiesc ca Dan Diaconescu si ai sai trubaduri si aplaudaci vor pune in acel program magnific si o ambulanta pentru fiecare locuitor si vor mai creste 2-3 procente in sondaje. Totul este posibil in Romania.
     

9 comentarii:

  1. Or fi romanii atat de naivi si de data asta in a crede in "gogosile" lansate de politicieni? Om vedea la alegeri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa speram, ca vom alege cu intelepciune alesul poporului.Sunt asa dezamagita de clasa politica...de parca, nu m-as mai duce la vot anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca sunt destul de naivi:)) Le dai o galeata, un ceas si gata il alege toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu care ar putea fi alesul poporului, si care ar vrea cu adevarat sa faca ceva pentru Romania...Dan diaconescu daca ar avea o sansa , e posibil sa duca tara asta spre bine, sau nu , spre bine mai greu ca tot ceea ce au lasat in urma, fostii presedintii inclusiv cel de acuma , e foarte greu de reparat. Parerea mea e ca , Diaconescu cel putin incearca prin intermediul emisiunii sale sa gaseasca niste adevaruri, in multe cazuri. parerea mea , ce a facut Basescu ? l-a facut pe Arafat sa isi dea demisia , iar multa lume a fost indignata,cel putin cei care chiar au fost salvati de SMURD.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Alin: Adevarat, dar masurile populiste ale lui Dan Diaconescu sunt doar asta: populiste. Nu se bazeaza pe nimic. Asa putem sa iesim toti in strada si sa spunem ca marim pensiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prostirea poporului...asta face acest pacalici de DD. din nefericire, sunt destul de multi cei ce se lasa si se vor lasa prostiti. doar pentru ca pare CEVA NOU. un nou "model" de prostire a maselor. care s-ar putea sa "prinda"... vom vedea....

      Ștergere
  6. sincer eu nu cred ca nici unu , nici pnl , nici dd , nici psd , nici.. nu stiu ce partid ar putea mai schimba ceva. de ce ? PENTRU CA NU MAI E NIMIC DE SCHIMBAT IN TARA ASTA ! ( ...parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Lumea il va vota, nu neaparat ca urmareste emisiunile sale de la OTV ci pentru ca se vrea o schimbare majora!

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiti ce ar trebui sa facem noi romanii ? Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea intelepciune, pentru ca cel care va veni (alesul nostru ) , indiferent de nume , sa aiba capacitatile necesare ca sa ne scoata din glodul in care am intrat de o bucata mare de timp...

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!