duminică, 8 ianuarie 2012

Turcii si vedetele

   Mie imi place in Romania. Nu vreau sa emigrez nici daca m-ar plati bani buni. Motivul este simplu. Nu pentru ca nu m-ar cere nicio tara straina ci pentru ca aici avem vedete, dive si superstaruri mai ceva ca la Hollywood. Si ce ma face pe mine sa simt asa o senzatie fenomenala este ca viata lor personala este pe prima pagina a tuturor ziarelor.
    Ma mira totusi cum afla presa cand se combina unul cu altul, sau cand apare ruptura. De multe ori pana si cei implicati sunt luat prin surprindere asa ca se vad obligati sa se desparta pentru ca asa scrie in ziare.
   Dar ce ma unge pe mine la inima este atunci cand vad o mare vedeta, de regula de sex feminin, ce se cupleaza  cu un om de afaceri turc.
    Va dau doar cateva exemple: Claudette, Madalina Radu, Diana "Iguana" sau Celia. Probabil sunt mai multe dar ajung acestea deocamdata.  Ce ma intriga pe mine este cum  se intalnesc oamenii astia? Adica tu cantareata/ artista/ frecatoare de bastoane mergi pe strada si te opreste brusc un tip si iti zice cu accent: " Buna ziua la tine. Eu mare bastan cu bani multi. Vrei tu iubeste la mine?". Si uite asa se naste o mare poveste de dragoste.
    Spun asta pentru ca altfel nu prea imi imaginez cum ar putea divele noastre sa cunoasca oameni, ce sunt discreti si nu apar in lumina reflectoarelor. Sau artistele noastre sustin concerte private, precum suratele de peste ocean si se indragostesc de turcul misterios ,cu mustata ca pana corbului?
       Cred ca este o problema existentiala si eu unul nu mai am pace pana nu o sa aflu. Cine stie poate ma vede si pe mine o femeie de afaceri din Turcia, de preferabil fara mustata si ma sustine financiar in cariera mea de vedeta.

3 comentarii:

  1. Eh , sa fie oare vechi clienti:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. cine stie prin ce club de fitze, s-ar fi intalnit, ca na , doar pe acolo mai ies afar' vedetele :>, ori vorba lu' Deea , vechii clientzi ;)) . nothing is imposible !

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!