vineri, 3 februarie 2012

Prepare for the snow Apocalypse...wait..what?

   Troiene inimaginabile, un viscol cumplit ce intuneca cerul si oroarea suprema: sa nu poti scoate masina din parcare. Cam asa si-au imaginat bucurestenii week-end-ul acesta. Drept urmare s-au dus ca niste oi cuminti la supermarket si s-au aprovizionat cu apa, mancare, lumanari si lanterne. Daca nu erai atent riscai sa te iei la bataie cu o bunicuta razboinica pentru o amarata de paine.
    Pana si magazinele de colt au fost afectate. Eu , lenesul suprem a trebuit sa vizitez 2 magazine pana am gasit ceva care sa-mi potoleasca foamea. Vitrine singure ce pareau aduse din epoca comunista - nu am prins-o dar am vazut poze- si vanzatoare obosite, asta am gasit.
    Daca se anunta ceva la televizor intelegeam, dar a venit doar domnul Igas, acest gura-sparta si a bagat lumea in sperieti. Daca spunea ca vine apocalipsa zombie, il credeam pentru ca este ministru de interne, dar asa..sa fim sinceri..nu are freza Romicai Jurca.
    Dar uite asa supermarketurile au vandut cam tot romanului vesnic sarac, dar dornic de cumparaturi. La vara o sa fie iar gaura de ozon si cumpara lumea lotiune pentru bronzat, la toamna o sa vina ploile acide si o sa cumparam umbrele speciale si tot asa. Exagerez dar stiti ca am dreptate.
     Si apropo, cum mai stam cu incalzirea asta globala? Unde este ea acum, huh?  

Un comentariu:

Bine, bine...ai ceva de spus!