joi, 26 aprilie 2012

Calitatea a II-a

   Postul acesta nu era programat, dar este o situatie urgenta si necesita atentia mea totala. Este vorba de prostia tot mai raspandita la noi in tara.
Viitorul:|
   Glumesc, nu despre situatie, ci despre urgenta ei caci este deja prea tarziu. Nu o sa folosesc cuvantintele generatia noua ( sic le-am folosit) ci o sa le spun simplu idiotii. Serios ma intreb cum reusesc oamenii astia sa fie atat de prosti si sa nu moara din cauza asta. Ma gandesc ca au bagat ceva in priza pana acum sau au dat drumul unui aragaz si inca nu s-a intamplat ceva din cauza prostiei lor.    
   Ma gandesc ca o sa am parte in viata mea numai de dobitoci si o sa ma lovesc de ei ca Don Quijote de morile de vant. Partea cea mai rea este ca nu o sa am timp in viata asta sa le spun tuturor in fata ca sunt prosti. Sunt in fata unei dileme existentiale.
     De aia castiga Diaconescu in sondaje pentru ca il cred prostii. Initial am crezut ca lumea vrea ceva nou in politica pana cand am auzit doi insi ce spuneau ca o sa-l voteze pe fiul poporului pentru ce a promis. Dar asta nu este o situatie unica. Va mai dau un alt exemplu. Ieri trebuie sa vad Titanicul 3D. Nu am mai apucat si ma gandeam sa-l vad azi .In grupul de prieteni cu care mergeam spre mall ( nu am vazut pana la urma filmul) o tipa, mai mica ca mine cu vreo 3 ani spune: " Mie mi-a placut filmul cand l-am vazut prima oara. Ma gandeam ce naspa era daca chiar se intampla". Va rog sa ma credeti ca daca nu era atat de multa lume prin jur o pocneam. Amuzanta a fost reactia ei cand a aflat ca s-a intamplat totul fara Leo ce se duce la fund pentru ca nu avea loc pe usa aia. ( avea loc 9gaggers know) 
       Ce se le mai cer frate pentru viitorul tarii? Nimic. Le cer sa nu dea dracu cu masina peste mine cand fac afaceri la telefon sau fac botic pentru o poza. Doar atat...sa nu ma lovesc de ei la orice colt.

18 comentarii:

  1. Da:))) Era un exemplu despre oamenii de care vorbeam:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai ce sa le ceri ...e nasol ca noi imbatranim si ramanem pe mana lor..:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ajungem asa...nu o sa fac parte din categoria asta""):))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai n ati vazut pustoaicele din ziua de azi de 10 12 ani ca deja se uita dupa barbati si se machiaza mai rau ca astea de 20..si se imbraca de parca are fii hollywood stars? a si mai si sufera din dragoste?Cine le o fi facut sa sufere?mickie mouse?

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) mda....mare e gradina ta Doamne..:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Omggg=)))!!Sper sa nu fie asa viitoru`!!!!

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!