joi, 19 aprilie 2012

Pepe..nu-mi pasa!

Fratioare este grava rau de tot. Pana si internetul meu se revolta si se va opri zilele acestea datorita lui Pepe. El si cu nunta secolului, mileniului sau a eternitatii. 

Deschid televizorul pe Antena 1...Simona Gherghe vorbeste cu 2-3 oameni despre rochia miresei. Ii dau note si discuta de parca sunt Joan Rivers la Oscaruri. Schimb postul si dau pe Pro TV. Acolo nebunie si mai mare...nunta rapsodului Pepe in direct, in reluare si in exclusivitate la Happy Hour. Nasii: nimeni altii decat Andra si sotul ei, antipaticul cu farse proaste Maruta. Mai fac un efort si mai apas un buton pe telecomanda si ajung pe Kanal D. Aici Madalin Ionescu dezbate cu 2 ilustri necunoscuti despre sentimentele lui Pepe si despre declaratiile Oanei Zavaroanu. Ea il iubeste desi l-a facut "poponar, prost, tigan". In gluma zice ea...la modul asta in gluma ii zic si eu ca este proasta, taranca si pitipoanca.

Acum sincer, chiar nu ma intereseaza nuntile vedetelor atat de mult. S-a insurat baiatul, "Casa de piatra" si copii sanatosi. Dar chiar trebuie sa-l vad fratioare non-stop. Pana si noaptea, toate canalele, pana si cele de stiri aveau imagini si oameni ce vorbeau despre cum se simte Pepe. Sincer a ajuns sa-mi fie dor de zilele cand mai aparea o parasuta si arata o tata ceva. Stiai ca asculti balarii dar macar vedeai si tu ceva vazut de jumatate de Bucuresti si nu de o tara intreaga.

7 comentarii:

  1. Bai imi place de el..Imi place cuplul Oana SI Pepe!!Serios

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti place de ei doi impreuna? Nu pot sa cred asta...chiar dupa ce s-au injurat la Tv?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine nu ma intereseaza mondenitatile astea de 2 bani...nu mai reusesc sa se afirme prin muzica trebuie sa se afirme prin barfa...cam asa se merge la noi...orice dar bani sa iasa

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda si mie mi se pare ca Maruta are niste farse tare expirate ...

    RăspundețiȘtergere
  5. bine ca s-au despartit,acum singurul lucru ce mai e de facut e sa nu mai auzim de ei si toate aberatiile lor....m-am saturat de ei si de multi altii

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!