miercuri, 27 iunie 2012

Doar putina sansa. Atat.

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe blog. Nu pentru ca nu s-ar fi intamplat lucruri importante, ci pentru ca am simtit ca imi lipseste dispozitia pentru asa ceva. 
Am terminat cu licenta, spre marea mea bucurie. Am luat cu nota destul de buna zic eu. A ramas in urma facultatea, examenele si tot ce tine de invatamant. Cel putin pana cand va mai fi nevoie de o alta diploma inutila.
Dupa examenul oral, ce a fost mai usor decat ma asteptam, am avut cateva zile de apatie totala. Eram cumva mirat ca totul s-a terminat. Apoi a inceput o perioada in care mi-am pus intrebarile legate de viitor, ce persista si astazi. Si acum incotro? Ce vreau sa fac? Fac ce-mi place sau alerg dupa bani?
Poate par intrebari stupide pentru oamenii cu o viata pregatita minutios acum mult timp, dar pentru mine sunt vitale. 
Am decis sa-mi ofer pasiunilor si stilului boem de viata un an de zile. In acest an voi lucra la cateva proiecte doar din pasiune. Daca dupa un an nu voi reusi sa scot bani voi deveni o mica rotita intr-o firma, redactie sau multinationala.
Viitorul este deschis si cer de la destin doar putina sansa. Atat.


P.S. Prietenul meu cel mai bun tocmai a devenit tatic. Are un baietel. Desi i-am spus si in persoana, vreau sa ii urez si aici in spatiul virtual: Sa-ti traiasca si sa fie sanatos. Cine stie, poate cand va fi mare randurile astea tot vor mai fi aici.

27 de comentarii:

  1. Eu cred ca sunt normale intrebarile astea, exact asta ma intrebam si eu imediat dupa ce am terminat facultatea ... este o perioada cam ciudata, pana acum te-ai stresat cu licenta si nu ai avut timp sa te gandesti la ceea ce urmeaza si acum cand totul s-a terminat ... incotro sa merg ??

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum urmeaza una dintre partile cele mai grele din viata, unde trebuie sa iei decizii care o sa iti afecteze viitorul.
    Trebuie doar sa ai intredere in tine ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. putini ajung sa faca ceea ce isi doresc si multi se adapteaza oricarui job doar pentru a face bani sa supravietuiasca.oricum iti doresc mult noroc in continuare sa faci ce ti-ai propus

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult succes pe viitor..acum depinde doar de tine!:) felicitari prietenului tau ..sa ii traiasca bebelusul !

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu te sfatuiesc sa nu iti incerci norocul la noi..:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie sa incerci peste tot si sa vezi unde te integrezi cel mai bine

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu m-am saturat sa cer de la viata ceva..primesc prea putin din ceea ce am nevoie..nu neaparat ca vreau..m am obisnuit cu loviturile ei...deja nici nu mai dor..

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa i traiasca baietelul..:) viitorul il avem in fata..:)anii ii avem...asta e tot ce conteaza..

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am o prietena care a terminat ASE ul si..cu licenta cu tot si lucreaza ca receptioner..super corelatie nu?:) sper ca tu sa ai mai mult noroc..dar nu in Romania..

    RăspundețiȘtergere
  10. Mda.. Ce sa zic, fa ce iti place tie, ce te face st simti bine.. Degeaba faci ceva doar pt bani k oricati bani ai avea, nu ai fi fericita datorita unui job care nu'ti place :) P.S. : Felicitari pt prietenul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Poi, la un moment dat in viata, reusim sa ne realizam pe planul pe care ne'am dezvoltat :) CU totii cerem de la viata, o singura sansa.. E greu s o obtinem..

    Felicitari pt prietenul tau. Sa ii traiasca.

    RăspundețiȘtergere
  12. Deja nu se mai merita la noi sa ai 2 facultati..ca tot ca pe un "prost" te trateaza oamenii:)

    RăspundețiȘtergere
  13. nu pot decat sa iti urez mult noroc si la cat mai multe realizari!

    RăspundețiȘtergere
  14. Tu singur iti vei da seama de drumul pe care vrei sa il urmezi :) Urmeaza'l pe cel care te face fericit:) Felicitari pt prieten :) si succes :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Iti urez un strop de noroc..e tot ceea ce ai nevoie ..:) restul ti l poti face singur!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Tu singur iti vei da seama ce trebuie sa faci :) Tu singur iti poti lua propiile decizii :) succes :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu trebuie sa ceri de la destin..trebuie sa alegi calea grea si sa lupti pentru ceea ce vrei!:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Sper si imi doresc sa iti indeplineste ceea ce ti-ai propus pentru ca sa ai viata pe care ti-o doresti si sa faci ceea ce iti place, nu sa faci ceva din nevoie, necesitate!

    RăspundețiȘtergere
  19. Viata nu prea iti mai ofera sanse, oportunitati nimik .. trebuie sa te descurci singur :) Fiecare cum poate..

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!