marți, 12 iunie 2012

Totul este relativ

Printre picaturile de timp liber am decis sa mai scriu si o postare mica. Despre cam tot ce s-a intamplat in ultima perioada. 
In primul  rand m-am despartit de prietena. De ce? Pentru ca aparent nu acord destul timp relatiei noastre. Nu acuz si nu ma scuz. Cam asta este adevarul, dar altfel nu se poate acum.
In al doilea rand am fost la alegerile mult asteptate. Sunt un cetatean model si am vrut sa-mi fac datoria civica. Am ramas surprins de faptul ca am fost nevoit sa astept la coada vreo 10 minute pana am putut vota. Atat de multa lume era acolo, de parca se dadea ceva. Cu cine am votat, nu este atat de important caci nu vad diferente majore de program politic. Doar ca nu l-am votat pe domnul ce vroia sa planteze pepeni in Ferentari sau pe cel care ne construia 10 biserici in fiecare sector.
In ultimul rand ma pregatesc pentru licenta. Si in prima oara dupa 3 ani trebuie sa invat serios. Destul de dificil dupa ce ti-ai pierdut antrenamentul. Dar oricum cred ca o sa fie ok. Spre deosebire de cei care dau Bacul acum, ce s-au plans de subiectele grele la oral, desi au fost examinati de profesorii lor. 
Pana una alta, daca dati licenta sau Bacul va urez bafta! Sa ne auzim cu bine la o bere dupa ce trecem.

26 de comentarii:

  1. mai de prietena...eu cred ca daca vei face un efort daca chiar vrei te vei impaca...de votat am votat si noi...si in rest bafta la licenta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Cazare: deocamdata nu simt nicio diferenta:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca apuci sa te obisnuiesti fara ea..:) e de domeniul trecutului..apropo bafta cu licenta!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am licenta intr-o saptamana si habar nu am de nimic nu stiu ce o sa fac dar sper sa fie bine.mut noroc la licenta ca sigur ai nevoie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Inseamna ca nu ai iubit-o destul daca nu ii simti lipsa...simti nevoia sa cunosti alte fete?daca e asa atunci e clar ca nu era iubire...

    RăspundețiȘtergere
  6. Concentreaza te pe ce iti trebuie momentan...vezi ti de interesele tale..oamenii sunt rai si la un moment dat tot te vor dezamagii:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Te-ai despartit de prietena..te poti concentra pentru examen? nu te afecteaza deloc?

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt diverse etape in viata fiecaruia..daca ti au pierdut prietena nu inseamna ca ti ai pierdut viata..vine alta..cat despre licenta sunt sigura ca s a terminat cu bine!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mda. Dak o iubesti cu adevarat lupti pt ea :) dak nu cedeaza inseamna k nu a fost niciodata a ta cu adevarat .

    RăspundețiȘtergere
  10. Te obisnuiesti tu!:) ciorba reincalzita nu are acelasi gust niciodata!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Cel mai bine e sa te concentrezi pe ce trebuie!:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Lasa mai..fete sunt multe.Se inchide o usa se deschide alta! Bafta pe viitor:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Urat.. pt k eu consider k trebuie sa fii alaturi de pers iubita si knd e mai greu :) sa intelegi si s fii inteles :) dak nu... nu a fost pt tine :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Multa bafta in continuare,restul ti le faci cu mana ta sau vin de la sine..

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!