luni, 17 ianuarie 2011

2 down

  Am inceput sesiunea. Am avut examenul practic la TV si Foto. Vreau sa va spun ca m-am trezit la ora 5.00 dimineata ca sa ajung la examenul ce incepea la ora 8. Pentru ultime verificari si repetitii, bineinteles. Emotii aveam , de ce sa mint, pentru ca era prima oara cand eram prezentator de stiri. Adaugati prezentele mele putine la seminarii si o sa intelegeti de ce eram nervos. Pregatirea camerelor, lavalierelor, probe de sunet si ultimele verificari ale promterului m-au facut si mai agitat.
  Dar nu eram singurul, caci grupa avea 10 oameni. Doi cameramani, doi prezentatori, un trimis special, un invitat,un om la promtere, prezentatoare meteo si inca doua fete in regie.Partea proasta era ca daca unul dintre noi gresea primeam toti nota mica, sau picam, caci eram o echipa.
  Cand s-a dat startul vreau sa spun ca toata echipa s-a comportat excelent. Am avut cateva probleme din cauza programului folosit la promter, dar cred ca am iesit cu capul sus. Ramane de vazut cat de bine ne-am descurcat dupa examenul scris la aceeasi materie.
  Al doilea examen, cel la Foto, unde trebuia sa ducem un portofoliu dupa o lista a fost mai lung, dar parca mai amuzant. Desi am fost avertizati sa nu folosim poze de pe internet, proful a fost ok si a primit si astfel de poze. Era interesant cand intreba pe cineva unde a fost facuta poza, cu ce aparat sau la ce ora. Sa vedeti ce fete faceau cei care le luasera de pe internet.
  Mai am inca 7 examene si vreo 2-3 proiecte de facut dar cred ca ce a fost mai greu a trecut, sau cel putin sper.

P.S.  Multumesc Andra pentru poze!

4 comentarii:

  1. Bafta in continuare, suna interesant ce studiezi, ce materii mai faci ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Vlad! Sunt la Jurnalism anul 2.TV, Radio atat practica cat si teorie, deontologia presei,genurile presei scrise..etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Jurnalism...ce frumos! O vara intreaga m-am crezut studenta acolo. :)...pana a venit toamna si am aflat ca intrasem si la cealalta facultate.

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!