miercuri, 12 ianuarie 2011

Madness

   Luni incepe sesiunea in facultatea mea. Nu ar trebui sa fie asa un mare eveniment dar tinand cont ca maxim 15   % dintre oameni chiar vin,eu nu fac parte din cei 15, este un adevarat haos. 
   Oamenii ce trag la xerox cursurile, grupe pentru TV, radio si o gramada de proiecte de care afli in ultima clipa. Profesorii profita si ei de agitatie, schimband cerintele de la o zi la alta, parca pentru a fi totul mai dificil...sau poate pica si lor ceva.
   Toata vanzoleala asta imi aduce aminte de un banc cu studenti:  Se scrie o carte cu toata stiinta omului.Curiosi sa vada in cat timp poate invata ce este scris acolo niste cercetatori se duc cu ea la un student eminent din Germania. Il intreba iar acesta raspunde 4 luni. Se duc apoi in Franta si pun aceeasi intrebare. Raspunsul studentului francez este 3 luni. Ajung in cele din urma si in Romania, trag de un student adormit si vai de el si il intreaba in cat timp poate invata toata cartea, la care stundetul cu ochii de abia deschisi:" Trezireeeeea, maine avem examen":))
   Serios la fel ma simt eu zilele astea, cand parca ploua cu teme, proiecte si examene practice. Ce ma enerveaza este asteptarea. Chiar daca o sa le pic, macar sa treaca.
  Noi sa fim sanatosi!

4 comentarii:

Bine, bine...ai ceva de spus!