luni, 3 ianuarie 2011

New & Old

 A trecut si 2010. Cu bune si rele. Poate mai multe rele decat bune, dar a trecut. S-a dus si Revelionul si atmosfera de sarbatoare. Am strans mesele, bautura si ne uitam cu lene si poate un pic de frica la anul ce urmeaza.
  Este in natura noastra sa ne intrebam ce va urma, ce vom face si ce ne va scoate in cale viata. Dar tot in natura noastra este sa mergem mai departe, sa cunoastem si sa facem cat mai multe lucruri.
  Sper ca o sa fie un an normal, atat cer. Fara surprize mari, fara vreo catastrofa sau cine mai stie ce. Sa fie un an obisnuit, caci 2012 se anunta furtunos:))
   Va las si ma duc sa vad cum ninge..
 

7 comentarii:

  1. Sa inteleg ca la voi Ninge??????

    RăspundețiȘtergere
  2. De nins, ninge si acum si incepe sa ma ingrijoreze fenomenul. Din motive strict ce tin de circulatia auto. Cat despre anul care a inceput de cateva zile..., doresc sa nu ma gandesc la ce va urma, la viitorul apropiat sau indepartat si sa incerc (nu stiu daca o sa reusesc) sa-mi traiesc fiecare clipa asa cum vine, cu mici interventii obligatorii din partea mea. Chiar vreau sa urmez un drum pe care voi pasi cu ochii inchisi. O sa ma pronunt daca este frumos sau nu. :) La multi ani, Johnny!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super... aici e glod... nu prea ai ce vedea...

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Marysca999...va trimitem noi macar sa faceti un om de zapada:))

    RăspundețiȘtergere
  5. ar fi si asta o solutie...:)

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!