miercuri, 17 august 2011

Just married

   Exista o regula nescrisa a relatiilor: cuplul ce de-abia s-a casatorit este mai fericit decat restul lumii. Consecinta acestei reguli este datoria acestui cuplu de a impartasi sfaturi celor total neinteresati.
   Daca ai avut ghinionul de a te intanli cu un astfel de cuplu, nu cred ca ma poti sa ma contrazici. Daca ai si tu o relatie, cei doi vor tine sa-ti dea sfaturi, sa te invete ce trebuie sa faci pentru a deveni ca ei..desi nu doresti acest lucru. Fericirea lor se va transfera atat tie, cat si partenerului de relatie in mod automat , cat timp esti langa ei, pana la un punct in care vei vrea sa fugi. Ursulet, iubi, iubitica si altfel de nume de alint arata cat de mult se iubesc  ei in public. Pentru ca asa trebuie sa fie; nu intime ci publice. 
   Ghinionul si mai mare se abate asupra ta daca esti singur si te intanlesti cu un cuplu dragostos si cu capul in nori. Nu vei scapa de intrebarea " Dar de ce esti singur?" si cea negandita:" ce este in neregula cu el?". Te vei alege cu promisiunea de a iti face rost de o partida pe cinste si iti vor da exemplu relatia lor de idealul suprem in viata. Toate aceste cupluri se simt drept un Cupidon ce trebuie sa aduca iubirea in viata tuturor.
    Am scris toate aceste pentru ca in jurul meu se casatoresc foarte multi oameni si sunt deja amenintat cu pariticipari la nunti, botezuri, paranghelii in care voi fi nevoit sa infrunt toate cele mai de sus. Raman cu alinarea ca la randul meu voi face acelasi lucru cu o cruzime si eficienta demna de lauda. Cel putin pana cand iubitel, iubi, ursulet se vor transforma in ..."Auzi, da-mi si mie telecomanda."

4 comentarii:

  1. haha, funny postul tau - m-a dus cu gandul la bancul acela sadic:
    Cand eram mai tânara, uram sa ma duc la nunti. Matusi de-ale mele si cunostinte in vârsta veneau la mine, ma piscau de obraz si ziceau râzând: "Tu urmezi acum." Au terminat cu porcaria asta cand am inceput la înmormantari sa fac acelasi lucru cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. da chiar ,de ce nu te insori :)).la toti ne vine randul ,odata si-o data :P

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Andreea: =)) chiar ca se potriveste bancul:D
    @ adi: o sa ma insor...dar nu inteleg de ce atata graba:))

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte tare postul tau..ai perfecta dreptate

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!