joi, 17 noiembrie 2011

Top 10 cei mai prosti hoti

  Unii sunt perfecti pentru aceasta meserie: atenti la detalii, mereu pregatiti si nu in ultimul rand inteligenti. Dar nu o sa vorbesc despre acesti oameni astazi. O sa aveti parte de o lista cu cei mai prosti hoti de pe planeta de-a lungul timpului. Enjoy!



  •  Charles Taylor din Kansas a fost arestat pentru jefuirea unui magazin de incaltaminte de 69 de dolari si o pereche de bocanci de alpinism. Trei luni mai tarziu la procesul sau, plictisit de cum decurgea procesul a pus picioarele pe masa si a strigat ca este nevinovat. Judecatorul a ramas uimit cand a vazut in picioarele sale tocmai incaltamintea de care era acuzat ca ar fi furat. Sentinta a venit mult mai repede si acuzatul a plecat la inchisoare in sosete.
  • In 1978 David Goodhall impreuna cu doua complice a intrat intr-un magazin si au incercat sa fure o perdea de dus si cateva alte nimicuri din magazin. La iesire au fost opriti de 2 paznici si predati politiei. Ce nu observasera cei 3 era faptul ca in magazin se tinea o conventie a paznicilor de magazine. Ghinion !
  • In acelasi an Charles A. Meriweather a jefuit si violat o femeie din Baltimore in propria casa. Cand a vrut sa plece a vazut ca femeia avea doar 11.50 dolari. A intrebat-o cum isi plateste datoriile. Femeia a raspuns calm : "cu un cec". Hotul a pus-o sa scrie un cec de 50 de dolari si cand a fost intreabt pe ce nume ...ati ghicit..si-a dat numele adevarat. Meriweather a fost arestat cateva ore mai tarziu.
  • Un hot din Anglia a venit cu o metoda inteligenta de a face un vanzator de a-si deschide casa de marcat. A cumparat ceva in valoarea de 9 lire si a dat o bancnota de 10. Cand vanzatorul a deschis casa de marcat pentru a-i da restul hotul a sarit peste tejghea si a furat tot ce a gasit. Din nefericire pentru el in casa de marcat erau doar 4.20 lire.
  • In noaptea dintre 23 si 24 august 1980 o banda oraganizata din peste 6 indivizi a incercat sa fure un seif din Sussex. Au inchiriat o barca si au lasat sculele meseriei undeva in apropiere cu cateva zile inainte. In noaptea jafului decat au luat gentile cu aparatele de taiat si au inceput treaba. Doar cand a venit ziua si-au dat seama ca aparatele lor de taiat erau de fapt de sudura. 5 ore de sudat incontinuu a facut ca seiful sa devina cu adevarat sigur.
  • Tot din Anglia vine si urmatorul hot: un tanar ce purta o casca de motociclist a intrat intr-un magazin si a cerut toti banii ( 157 de lire) sau incepe sa traga. A primit banii si a fugit pe motocicleta sa. A fost prins a doua zi dupa ce vanzatorul a vazut ca pe casca scria numele conducatorului : Clive Bunyan.
  • Marhshall George Cummings a ales sa se reprezinte singur intr-un proces in care era acuzat de furtul unei posete. Atunci cand a ajuns la examinarea femeii jefuite a intrbat-o : " Mi-ai vazut fata clar cand ti-am luat poseta?". Cand si-a dat seama de greseala a cerut un aparator dar era deja prea tarziu. Judecatorul l-a declarat vinovat.
  • Acuzat de jaf armat Dennis Newton a izbucnit in momentul procesului. Cand vanzatorul  a fost rugat sa identifice hotul, l-a aratat pe acuzat. Newton s-a ridicat in picioare si a tipat: "Ar fi trebuit sa-ti zbor creierii!". Dupa un moment de liniste a mai adaugat: "Daca as fi fost acolo". Nu a impresionat pe nimeni ultima afirmatie si a primit 30 de ani in inchisoare.
  • Stephen Le a incercat sa fure o masina dintr-o parcare alaturi de alti doi complici. Paznicul i-a vazut a anuntat politia si a inceput o mica urmarire. De frica sa nu fie prins de politie a sarit un gard inalt de 2 m. Dupa cateva minute si-a dat seama ca nu mai are scapare. Gardul pe care tocmai il sarise era perimetrul exterior al inchisorii San Quentin. Le si complicii au fost acuzati de furt auto si incalcarea proprietatii statului. Amuzat, unul dintre gardienii de la San Quentin a declarat ca a mai vazut oameni ce incercau sa scape din inchisoare nu sa intre in ea.
  •  Un brazilian, Carlos Henrique Auad a jefuit un bar de langa casa sa si a furat un televizor.  Mandru de realizarea sa, la doar cateva zile, a mai facut inca un drum la acelasi bar. A intrat prin acoperis, dar in timp ce cobora s-a impuscat accidental in piciorul drept. Cheful de jefuit a pierit si s-a dus direct acasa. Nu si-a dat seama ca a lasat o dara de sange de la bar pana la casa sa, unde a fost gasit de politisti. 

4 comentarii:

Bine, bine...ai ceva de spus!