vineri, 21 septembrie 2012

Threesome de interes national

Zilele trecute m-am gandit sa fac un mic experiment. Sa intru pe net si sa caut in tara in care s-au inventat tabloidele, Marea Britanie, cateva exemplare ale acesti gen jurnalistic ca mai apoi sa le compar cu cele autohtone.
Sincer ma asteptam la altceva. Ziarele britanice sunt cunoscute pentru agresivitatea lor atunci cand vine vorba de un subiect. Poze, video, investigatii amanuntite si totul in reportaje de 4-6 pagini. Ei bine ziarele romanesti si-au intrecut rudele insulare. Nu prin calitate ci prin imbecilitate.
Daca jurnalistii britanicii mai au si un cod deontologic la care adera si cateva legi ce ii impiedica sa scrie orice prostie in tara noastra acest lucru este oarecum optional.
Va dau cateva exemple de titluri ce apar in principalele tabloide: Bianca, disperată să-l facă gelos pe Cristea , Tania Budi a acceptat sa facem sex in trei, Prigoana si-a lovit copilul, Printesa Caradja in rol de calugarita sexi. 
Acestea sunt doar cateva, dar tragedia vine din faptul ca acelasi lucru il vedem si la televizor. Si se cheama oameni ce nu au nicio legatura cu subiectul si incep sa-si dea cu parerea: Ce parere aveti..a fost sau nu Tania Budi intr-un threesome? Sau mai grav: Cat mai traieste Iurie Darie? 
Se intra cu bocancii in viata privata a unei persoane chiar daca aceasta este de acord sau nu. Mai sunt si asa-zisele vedete ce se duc singurele la televiziuni sa povesteasca ce-au facut ele in vacante, cu cine au fost si cine le finanteaza. Aceste persoane sunt de-a dreptul penibile si nu vorbim de ele. Sunt o specie aparte.
Am ajuns incat sa filmam si sa fotografiem oameni ce sunt pe patul de spital, in suferinta sau oameni in propriile case cu ajutorul macaralelor. Si publicul vrea in continuare asta. Plebeii sunt fericiti!

2 comentarii:

  1. Inchide Tv-ul, arunca ziarul si trage aer in piept! Nu merge? Ia un snicars! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. =))) buna asta...sau ma duc in padure unde nu exista monden:))

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!