duminică, 25 noiembrie 2012

Partenerul perfect

Toti cautam si aspiram spre perfectiune. Chiar si in relatiile noastre. Nu vrem omul perfect sau femeia perfecta pentru altii ci perfect/a pentru noi.
Multi nu isi dau seama cat de mult conteaza aceasta perfectiune la care aspiram. Unii o numesc chimie, dar pentru mine asta inseamna doar atractia aceea animalica, pe care, sa nu mintim o simtim pentru cineva.
Dar eu vorbesc de ceva mult mai important, care culmea, este de multe ori ignorata. Ma refer la intelegerea aceea subtila intre doi oameni. Unde poti sa-ti dai seama la ce se gandeste sau ce vrea dintr-o singura privire.
Legatura dintre doi oameni nu consta doar in atractia fizica. Ganditi-va la cineva extrem de atractiv/a si care nu are nimic in comun cu voi. Cat de impliniti va veti simti? Copiii de 15 ani vor fi in Rai, bineinteles, caci la varsta aia nimic nu este mai important decat sexul. Dar intrebati pe cineva mai in varsta si veti fi surprinsi.
Un cuplu nu se rezuma doar la lucruri comune ci si la modul in care poti vorbi cu persoana din fata ta. Sa poti sa-i spui cuiva dorintele, secretele sau dezamagirile tale poate avea un efect terapeutic fenomenal. Si nu o spun din auzite ci din traite.
De ce am scris toate asta? Pentru ca nu am gasit perfectiunea si pentru ca...este blogul meu:D

Un comentariu:

  1. eu cred ca fiecare, macar o data in viata intalneste perfectiunea. eu am intalnit o de 2 ori pana acum. cu siguranta ai sa o intalnesti si tu :)

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!