miercuri, 12 decembrie 2012

December sucks!

Este oficial! Am decretat ca luna Decembrie este cea mai naspa luna posibila. Poate sa fie preferata voastra, dar nu aveti ce-i face. Pentru mine este luna esuata. De ce? Hai sa fac o "micuta" lista pentru iubitorii concertelor din Decembrie ale lui Fuego, Stefan Banica Jr si Stefan Hrusca:




  • Este luna in care toate lumea este mai buna pentru ca se gandeste ca in afara de Mos Craciun, exista si un Fiul al Dumnezeului ce s-a nascut ( nu s-a nascut pe 25 ca sa stiti) si  ar fi bune cateva bile albe la El. Asa ca incepe sa se poarte mai bine cu semeneii doar pentru o perioada scurta, in timp ce in restul anului calca pe cadavre.
  • Decembrie este luna in care au loc cele mai mari excese doar pentru motivul ca este o sarbatoare si vine un alt an. Comportament hedonist in timp ce altii mor de foame, nu in tari straine ci chiar la noi. Decembrie inseamna mancare multa pentru noi si doar pentru noi.
  • Ipocrizia aceea pe care o vezi pe fata oamenilor in aceasta luna. Amestec de fericire, invidie si amaraciune ascuns sub o masca de zambet. Oameni ce isi doresc cadouri desi nu au nevoie de nimic. Aceeiasi oameni pe care ii racaie invidia pentru telefonul primit de cunostinta lor. Egoisti supremi.
  • Este luna in care toata lumea se uita cu ochi tristi la tine pentru ca nu ai partener. De la familie la prieteni toti vor avea acea mila patetica pentru tine si se vor bucura in sinea lor ca sunt mai buni ca tine.
  • Decembrie este luna in care trebuie sa ma uit in urma, sa vad ce am realizat in anul trecut si ce rahat voi face anul viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!