marți, 15 ianuarie 2013

Top 5 Jucarii sexuale si accesorii cu origini vechi

Stiu, traim intr-o epoca in care sexul nu mai este ceva tabu,  la care tinerele domnisoare sa chicoteasca. Este ceva normal si prezentat in mass-media la fel de des ca descoperirile geografice din secolul trecut. Dar pe cat de liberali in gandire ne credem, au exista perioade in care jucariile sexuale, amantii sau relatiile homosexuale erau la ordinea zile. Va prezint mai jos cateva jucarii sexuale si accesori ce au fost inventate acum mult timp si nu in epoca moderna. Enjoy!

  • Papusa gonflabila - Femeia perfecta este buna la sex si nu vorbeste. Asa s-au gandit si marinarii francezi din secolul XVII ce creau femei din carpe. Avea o forma feminina si era de ajutor in lungile calatorii pe mare. Papusa gonflabila a luat avant dupa vulcanizarea cauciucului, astfel in 1904 aparand prima inlocuitoare feminina. Afacerea a luat avant si sute de modele erau vandute gentelmanilor ce doreau momente de calitate cu domnisoarele tacute.

  • Vibratorul - Epoca victoriana este cunoscuta pentru apogeul Imperiul Britanic si pentru pudoarea oamenilor. Cu toate aceste vibratorul a fost inventat de britanici, mai intai ca o masinarie destul de mare pe baza de abur. Apoi in 1880 a aparut o versiunea mai mica ce era folosita de medici pentru a trata isteria femeilor. Vedeti voi, in acel timp doctorii credeau ca multe dintre bolile femeilor se datorau nesatisfacerii sexuale ce ducea la isterie. Tratamentul era masajul clitorisului de un specialist, ce uman fiind, obosea. Asa s-a ajuns la inventia mecanica ce prelua din munca grea. Cu timpul insa vibratoarele au aparut in primele filme porno si sotii si-au dat seama ca femeia nu moare din cauza isteriei. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca erau speriati de un inlocuitor mecanic ce nu oboseste niciodata.
  • Lubrifiantul - Grecii antici erau cunoscuti pentru contactele lor homosexuale si mai putin clasice cand vine vorba de femei. Si cum nu existau prea multe chimicale, oamenii apelau la ceva natural: uleiul de masline. Exista surse istorice ce atesta folosirea acestuia in contactul sexual inca din 350 i.Hr. Aristotel aminteste de rolul uleiului de masline, ce  facea ca femeia sa ramana insarcinata mai greu. Doua secole mai tarziu , Soranus, un medic al acelor timpuri descrie pe larg intrebuintarile acestui lubrifiant natural.
  • Dildo - Varianta nemecanica a vibratorului este una dintre cele mai vechi inventii ale omului, fiind invinsa doar de foc, haine si margele. Cel mai vechi dildo are o vechime de 26.000 de ani si a fost descoperit in Germania. Nu exista insa motive sa credem ca nu exista altele mai vechi. Au fost gasite modele create din piatra, lemn, os sau chiar aur si argint , in cazul reginelor sau femeilor de rang inalt.


  • Prezervativul  - Nu le gaseai la supermarket asezate frumos intre baterii si guma de mestecat, dar existau. Teorii despre folosinta lor in Antichitate exista, dar nu este sigur daca erau folosite cu scopul contraceptiei, asa ca o sa vorbesc despre ce se stie sigur.  Dupa Ciuma Neagra, in evul mediu, multi oameni s-au trezit in fata altei epidemii: sifilisul. Bineinteles ca multi oameni s-au speriat si au practicat absinenta, dar pana la urma placerea carnala nu este un lucru pe care poti sa-l opresti din buton. Intra in scena Gabrielle Fallopia cu inventia sa. O panza udata cu o solutie plina de chimicale, lasata apoi un timp la uscat. Nu pare mult dar in urma unui studiu facut de inventator, din 1100 de voluntari niciunul nu a raportat semne ale bolii. Drept multumire, europenii au numit o parte a organelor dupa el.(Trompa uterina)








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!