marți, 2 aprilie 2013

Curve peste tot!

Va rog sa intrati pe Libertatea si sa cititi doar articolele principale, din banda. Acestea sunt cele mai importante din punctul de vedere al ziarului tabloid. Subliniez acest cuvant, pentru a arata ca nu am cine stie ce asteptari de la un astfel de ziar. Dar exista o limita si cred ca Libertatea a intrecut-o. Din 9 articole principale avem 4 ce vorbesc despre curve mediatice. 

Incepem cu inceputul si il avem pe Fabia, pseudo-canteretul ce apare dezbracat de fiecare data cand are ocazia. Eu l-am vazut mai mereu pe la ultima pagina a suplimentului, uleios si cracanat , dar cantand, niciodata. Macar asa din greseala cand schimbam postul. Acum vrea filme porno pentru a face bani pentru cariera lui. Pai si cine te opreste fratioare? Mai important este, chiar era un subiect de interes national? Pentru cei care nu stiu cum merge treaba, nenea Fabio suna la ziar si spune ce i s-a mai intamplat el. In niciun caz nu il cauta reporterii pe acasa cum ai avea impresia ca este normal.

Urmeaza Larisa Dragulescu, cunoscuta publicului datorita sotului ei, gimnastul Marian Dragulescu. Dupa o casnicie plina de violenta si un divort urat, domnisoara nu vrea sa-i dispara cele 15 minute de faima. Asa ca mai arunca cu noroi in fostul sot cand simte nevoia sa apara in ziar. Ba ca lui ii placea sexul in 3, ba ca nu da bani, ba ca da, dar nu destui si tot asa. Asta in timp ce ea isi pune silicoane si strabate Strehaia din floare in floare. Acum se vaita ca nu are casa. Pai domnisoara lumea munceste si face rate pentru 30 de ani pentru una. In niciun caz nu umbla plin cluburi si nu da banii pe silicoane.

Ultimele doua curve mediatice o sa le tratez la pachet: Radu Mazare si Catalin Botezatu. Amandoi se imbraca ca la carnaval si amandoi apar la televizor din proprie dorinta. Daca primul are si o functie importanta in judetul sau, al doilea este unul dintre simbolurile tarisoarei noastre. Colectia lui de moda de la Paris a facut ca imprumutul de la FMI sa vina mai repede. Domnul Mazare se imbraca/ dezbraca pentru a atrage turisti si cred ca isi asuma fiecare miscare publica. Are fete dezbracate pe langa el si sincer cred ca are un fetis pentru costume extravagante. Acelasi lucru il pot spune si despre Botezatu, doar ca la el fetele par sa fie paravan. Designerul mai are si o o calitate exceptionala: stie tot despre orice. Daca a fost violata o baba in  Vaslui, Botezatu apare la Acees Direct si va povesti cum a violat el o baba doar, doar o sa fie mai presus.

Dupa o zi de munca in care vrei sa citesti si tu un ziar, fie el si tabloid ajungi sa citesti despre curve? Dar nu e plina tara de ele? Era oare nevoie sa mai apara si in ziare pe prima pagina pentru a arata ca doar asta conteaza? Sa-ti etalezi organele genitale si prostia pentru o mana de bani?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!