luni, 8 iulie 2013

Da-i voie omului sa fie prost!

Nu am inteles niciodata de ce sunt obligati oamenii sa fie intr-un fel sau altul. Mi se pare mai ok daca lasi o persoana sa se desfasoare, atat timp cat nu deranjeaza libertatea altuia.


De ce presiunea asta imensa pe copii ca sa ia Bacul? Eu ma gandesc ca daca un copil vrea sa fie prost si fara diploma sa fie. Vrea el sa lucreze intr-o fabrica ca un sclav? Perfect din partea mea. Sau poate are un tata ce ne ingroapa in bani si il pune director la firma lui. Bravo lui ca s-a nascut in familia care trebuie. 

Ce atata tevatura pentru asta? Nu poti sa schimbi omul daca el nu vrea. O fata poate vrea sa fie curva si sa culce cu toti barbatii pe care ii intalneste. Cred ca ar fi culmea daca cineva s-ar duce la ea si i-ar spune: "Tu sa te opresti din curvit". Sau ar fi un preot  probabil. Daca as fi eu unul dintre posibilii parteneri as fi chiar suparat. Cine esti tu sa nu lasi fata sa se culce cu mine?

Asa si cu drogurile, bautura si alte chestii nocive. Omul vrea sa-si taie din zile, ca asa vrea el. Nu-s ale mele secundele si minutele pierdute. Cat timp nu-mi da in cap si nu imi cere ceva este liber sa bage in el sare de baie, nicotina sau heroina cu pumnul. Suntem multi si avem nevoie de spatiu si resurse. Nu te ajuta inteligenta sa discerni ce este santos si ce nu dupa o anumita varsta nu cred ca trebuie sa te trag eu sau altul de guler. O viata ai YOLO! ( sper sa se duca astia primii)

Nu admir deloc oamenii ce te roaga sa te pocaiesti, sa nu mai bei, sa inveti etc. Ce treaba au ei cu restul lumii? D-aia au murit oameni in 89', sa ai acum dreptul sa fi prost. 

2 comentarii:

Bine, bine...ai ceva de spus!