joi, 11 martie 2010

Bla Bla

9 dimineata, cu mintea ravasita si ochii de abia mijiti vad iar alb pe geam.Ninge..iar. Ma pun la loc in pat si imi fac calcule in minte. Sa plec la fac sau nu?
Ingerasul de pe umarul meu invinge, probabil pentru ca adversarul sau doarme. Poate asa trebuia sa fac si eu...dar e decis.
Afara ninge intr-una si parca inot in zapada.Nici nu mai vad pe unde merg, parca natura conspira impotriva mea...Intr-un final ajung si la facultate, intarziat bineintels caci asa e la noi, nu te bazezi pe mijloacele de transport cand ninge.
Lume multa oameni putini cum ar zice raposatul Gh. Dinica. Ore in care proful vorbeste, clasa viitoare muncitoare si posibil dobitoaca vorbeste. Doar de aia venim pe amarul asta de vreme la cursuri, sa vedem ce mai au cataloagele Avon sau ce tipa e panarama. Mai pierdem 2-3 ore pentru ca deja exista victime ale vremii, in speta profesoara noastra. Baiat constiincios nu plec acasa pentru ca vreau sa stau la economie. La ora anuntata, vin la economie si surpriza: nu facem. Injuraturi printre dinti se aud din toate colturile, iar frigiderul profei este plin.
Ma intorc acasa pe aceeasi vreme de "poveste" si ma intreb...nu era mai bine daca dracul meu de pe umar se trezea si el macar odata la timp?

2 comentarii:

  1. asculta Vama - Suflet Normal ! e super tare melodia ! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-am zis eu ca atunci cand ninge, intervine postul :))

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!