sâmbătă, 27 martie 2010

Face 2 face

 O sa incep prin a spune ca sunt detinatorul unui cont de Hi5 si unul de Facebook. Ultimul este atat de recent ca nici nu stiu sa-l folosesc. Dar pentru ca trebuia sa fiu in trend era imperativ sa am si eu unul.
 Cum ai putut sa iesi in lume pana acum? mi-a spus o prietena atat de mirata si indignata. M-am simtit ca taranul care vine la Bucuresti pentru prima oara. Errare humanum est asa ca m-am conformat si am ajuns si eu in randul lumii.
  Insa pentru mine este cam egal cu zero faptul ca am aceste conturi.Nu neg ca folosesc hi5 pentru a vedea ce mai fac prietenii, dar mi se pare de-a dreptul hilar sa-i intrebi de sanatate pe Facebook sau alte site-uri de acest gen.
  Sunt adepetul intanlirilor face-to-face, iar in eventualitatea ca acestea nu sunt posibile, macar sa suni.Este o diferenta imensa intre a auzi rasul cuiva sau supararea din glas si statusul "sad". Cat de mult poate sa transmita un emoticon sau un status?
  5000 de prieteni virtuali,10.000 de prieteni vituali,un milion de prieteni virtuali. Pun accent pe virtuali....

3 comentarii:

  1. cel mai prost blogger ever...

    RăspundețiȘtergere
  2. o da... si mai prost esti tu pentru ca esti atat de las incat te-ai pus Anonim. mai are rost sa comentam? nu.
    Si eu am cont pe hi5. Il am de multi ani. Il las acolo. De multe ori l-am suspendat. A inceput sa mi se faca sila pentru ca acolo sunt toti cocalarii si analfabetii... eh.. whatever :-@.
    Am cont si pe FaceBook. Aici doar ma joc. FarmVille, FishVille si inca un joc. Deci nu esti singurul.

    si ai mare dreptate cu statusurile ...

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Trecem peste. La mai multe ;)

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!