miercuri, 6 octombrie 2010

Terorism

  In ultimele zile tari precum Germania, Franta, S.U.A. sau Japonia au marit nivelul alertei pentru atacuri teroriste. Statele Unite a dat un comunicat adresat cetatenilor sai ce pleaca peste hotare in care ii anunta sa evite locurile publice, dar si sa fie atenti la persoane suspecte in avioane.
  Obictive precum Turnul Eiffel sau Muzeul Luvru sunt pazite de militari inarmati, trupe speciale, dar si de caini antrenati pentru depistarea explozivilor. Motivul acestor masuri sunt unele informatii conform carora atentate teroriste au fost planuite sa aiba loc la doar cateva zile diferenta, in toata Europa. Se presupune ca Al-Qaida ar fi coordonat aceste actiuni si asteapta momentul propice pentru a actiona.
  Astazi Consiliul Europei a cerut informatii suplimentare agentiilor de informatii internationale, pentru a decide masurile ce vor fi luate impotriva acestor posibile atentate.
  

6 comentarii:

  1. Poate ca stiu ei mai bine ceea ce se intampla, ceea ce-au mai facut si ce consecinte vor trebui sa suporte. Plus ca poate au vreun motiv intemeiat sa publice aceste terori. Asa de multe si incalcite sunt itele tarilor astora incat nu te-ai mai mira de nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. ti-am pus blog-ul in blogrollul meu, ai grija ca nu ai scris bine adresa la schimb de linkuri, blogspot trebuie corectat scris,
    adresa mea http://noinceputuri.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. la mine are titlul life blogul tau, te rog verifica mai bine, daca vrei musai un titlu :
    DEC.I - Zgarieturi de dor

    RăspundețiȘtergere
  4. "Zeitgeist: Addendum"

    Iti recomand filmul. Eu m-am convins cu toate intamplarile astea. De la gripa aviara-porcina... pana la Binladen, la bani, criza financiara...
    Eu doar filmul asta l-am vazut. Acum am vazut ca exista prima parte, adica "Zeitgeist: the Movie"
    Uite-te si spune-mi si mie apoi cum ti s-a parut :)

    Marina

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite chiar o sa-l iau azi sa ma uit.ms!

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!