luni, 1 noiembrie 2010

Halloween

 Nu sunt adeptul sarbatorilor importate nu pentru ca nu sunt autohtone, ci pentru ca nu le sarbatoresc nici pe ale noastre. Asa ca daca ma intrebai acum 2 saptamani daca o sa fac ceva de Halloween aveam sa-ti zic nu. Am primit o invitatie pe Facebook si am zis ca nu am mai iesit de ceva timp din casa, deci ar fi idee buna. Nu am mai ajuns in clubul cu pricina, dar am fost intr-un pub foarte cool. In special chelneritele, imbracate sa foarte original, hai sa spunem asa.
  Partea care mi-a placut a fost ca in pub erau cam vreo 10 americani ce au dansat, baut si tipat cat pentru toata lumea. Au fost sufletul petrecerii, dar m-au impresionat placut cu ideea lor despre Halloween. "It's not about the day man, it's all about partying on any ocassion you have".
  Mi-a placut raspunsul lor si am decis sa il aplic de acum incolo, caci nu se stie niciodata ce ratezi...

P.S. O melodie care mi-a rasunat in cap ceva timp dupa.

 
The Supremes - My world is empty without you
  Asculta  mai multe  audio   diverse

4 comentarii:

  1. Deci te-ai destrabalat, care va sa zica... Super! Chelneritele, zici, ca erau originale. In ce sens? Ca-s curioasa, nu de alta... :)) In alta ordine de idei..., trebuia sa vina niste americani sa te invete ceea ce stiai de cand erai mic... Trebuia doar sa-ti aduci aminte. Clasica si frumoasa melodia. Oh, yes! :) Sa zambesti mai des, nah! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Yep.. cause life it's all about living!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda , ma bucur ca te ai distrat, am observat si eu dupa cum bine spui ca strainii se distreaza mult mult mai mult decat noi, nu s atat de stresati de ziua de maine , au alte prioritati in viata si se pare ca le merge bine , asa ca trebuie sa le urmam exemplul si sa ne distram si noi mai des.

    RăspundețiȘtergere
  4. @QED erau imbracate costumuri de french maid:)) si da...au trebuit sa vina americani sa imi spuna cum sa ma distrez...ce oameni:))
    @Darias..cred si eu ca de aia se distreaza mai mult...n-ai griji pt ziua de maine te plictisesti repede:))

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!