vineri, 29 aprilie 2011

Nunta regala

Acest articol este un pamflet si trebuie luat ca atare:
   Nunta regala este pe toate posturile si vrem nu vrem trebuie s-o urmarim. Dar stati linistiti pentru ca avem un trimis special pe teren, mai precis un invitat. Sub protectia anonimatului acesta ne va spune cum este atmosfera si ce se mai petrece la Buckingham.

Ora 10: Am ajuns la Biserica. Lume multa oameni putini. Numai palarii vad de unde stau eu. Sper sa le dea jos pana incepe nunta ca altfel pierd tot. Mai dam si o gramada de bani..
Ora 10.20 : Printul se plimba si face cu mana la gura-casca astia din fata palatului. Cred ca s-a plictisit s-o astepte pe Kate. Ma bate gandul sa ies si eu afara sa fac cateva poze sa le pun pe Facebook.
Ora 11.15 A venit regele fotbalului, David Beckham impreuna cu sotia lui. Doamne ce slaba este! Nici nu zici ca are o droaie de copii acasa.
Ora 11.26: Mr Bean este si el invitat. Ce-am mai ras cu el...cred ca este bufonul regal. Daca nu era el muream cu toti de plictiseala. Mai bine mai stateam o ora acasa si ma uitam la televizor decat sa stau in biserica. Ma omoara aglomeratia asta.
Ora 11.45 : A sosit Elton John cu sotul sau. Sau sotul a venit cu Elton John...nu prea stiu bine. Sper sa nu ne cante la nunta. Mai bine vorbeau cu mine si aduceam cativa lautari. Isi rupeau englezii pantofii pe o geampara.
Ora 12.03. Sotul Madonnei este aici, singurel-cuc. Fostul prim-minstru  David Cameron este aici cu sotia. Doamne de doua ore astept aici sa vina mireasa si ne-am ingramadit pe bancile astea de nu mai putem sa respiram. Domnul Vanghelie daca era aici le arata cum se organizeaza un eveniment.
Ora 12.18. A sosit ginerica cu fratele de mana...adica fratele sau printul Harry. Ce frumosi sunt...asa da printi. Nu cum arata Cristea de la Dinamo . Mirele este cam rosu la fata, o fi tras o dusca pentru curaj.Asteptam miresica...trebuie sa ajunga si ea cat de curand.
Ora 12.33 Viitoarea mama soacra a ajuns si ea. Este toata numai un zambet. Cate fete se marita cu un print in zilele de azi?
Ora 12.48 Regina a intrat in Biserica. Sa recunoastem ea este vedeta acestei nunti. Sa nu mai spun ca pentru varsta ei nu arata deloc rau. Toata lumea apaluda.Sa nu uit...a sosit si Charles cu sotia, Camila Parker. Neinteresant.
Ora 13.05: A sosit Kate. Este magnifica. Se indreapta spre altar. Imi  vine sa plang...nu stiu de ce.
Ora 13.15 Incepe ceremonia.
Ora 13.48 Trebuie sa marturisesc ca am atipit un pic. Canta prea frumos corul. M-a trezit sforaitul vecinului..nu-l cunosc. Are un turban pe cap.
Ora 14.03 Au plecat o gramada de fete bisericesti. Sa vezi ce chitanta o sa ii taie printului...
Ora 14.05 "Casa de piatra" le urez celor doi.Acum mergem la masa.
Ora 14.31 Mergem dupa caruta si asteptam sa intram in Palat. Ma gandesc deja la cati bani sa dau. Sper sa nu mearga masa mult. Oricum trebuie sa mancam repede pentru ca atunci cand se opreste regina ne oprim si noi.


3 comentarii:

  1. Misto de tot :D

    PS - Te rog sa modifici linkul blogului meu, pt ca m-am mutat pe o noua platforma. Noul link este

    http://alice-in-wondernet.blogspot.com/

    cu titlul - Alice in WonderNet

    Multumesc si mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!