luni, 1 august 2011

Top 5 viral internet photos

   Daca aveti o adresa de mail, atunci multe dintre pozele de aici va sunt cunoscute. Pentru toti ceilalti, topul prezinta 5 imagini ce s-au raspandit rapid pe internet, au dus la crearea de site-uri, forumuri, etc. Enjoy!

5. Grucho Marx si Tiger Woods

Individul din dreapta imaginii ce poarta o mustata asemanatoare comicului Grucho Marx si are un trabuc in gura. Stilul sau relaxat, zambetul strengaresc dar si mediatizarea pozei realizate de fotograful Mark Pain au facut ca acest barbat sa fie extrem de cunoscut internautilor.Dupa ce un site a oferit 1000 de dolari pentru orice informatie s-a descoperit ca numele barbatului este Rupesh Shingadia,din Londra. Costumatia este un omagiu adus jucatorului de golf Miguel Angel Jimenez.

4.Qian Zhijun
 Poza a fost facuta de profesorul lui Qian Zhijun, la  ora de siguranta in trafic. Privirea copilului a atras atentia unui ziar ce s-a ocupat de eveniment si a ajuns pe prima pagina. In scurt timp internetul a devenit plin de imagini cu tanarul in diferite ipostaze care de care mai amuzante. Qian a fost la inceput rusinat de faima sa si de faptul ca unii dintre copii il necajeau. Dar in scurt timp a inceput sa apara in filme,  sa fie invitat la emisiuni sau sa prezinte un festival dedicat persoanele supraponderale. Aici gasiti o galerie cu diversele ipostaze.

3. Cuplul din Vancouver
Desi initial s-a crezut ca poza este falsa, un video a aratat ca intreaga intamplare este adevarata. In urma  meciul de hochei Boston Bruins-Vancouver Canucks intre fortele de ordine si fanii echipei invinse au avut loc ciocniri violente.  140 de oameni raniti, 9 politisti in spital si unul ranit grav. Prinsi fara voia lor in mijlocul conflictului, tinerii au fost bruscati de politisti. Fata a cazut, iar prietenul ei, in incercarea de a o linisti o saruta. Fotografia a devenit virala si in cateva zile internautii ii cautau pe tineri. Cei doi sunt din Vancouver si se numesc Scott si Alexandra. Fotografia a fost votata drept cea mai romantica fotografie pe mai multe site-uri si forumuri.

2. Leonardo DiCaprio

Aici nu  va pun poza pentru ca nu stiu pe care s-o aleg. Asa ca o sa va las pe voi : LINK Pot sa va spun ca imaginea este facuta in pauza unor filmari. Dupa ce vorbeste cu regizorul ceva, DiCaprio porneste de langa el in aceasta pozitie amuzanta. Din nefericire pentru el, paparazzi erau pe faza, iar internetul s-a ocupat de restul.

1.Keanu trist

 Desi nu prea a mai aparut in filme, Keanu reuseste sa fie printre cele mai cautate vedete de la Hollywood. De vina este poza de alaturi ce il arata mancand pe o banca, in parc. Fotografia a facut inconjurul internetului, dand nastere unor site-uri, forumuri si chiar unui eveniment pe Facebook ce are ca scop inveselirea lui Keanu.
Mai jos un link cu o galerie plina de poze: LINK

Un comentariu:

Bine, bine...ai ceva de spus!