vineri, 28 decembrie 2012

Teoria chibritului

Acest post nu are abolut nici cap nici coada. Ideile sunt sporadice si posibil neargumentate. Imi permit pentru ca este blogul meu si odata pe an cred ca merita sa refulez mai mult ca de obicei.
Si acum sa-i dam drumul:


  • Sunt uimit de cat de religioase sunt pseudo-vedetele noastre. Dau silicoanele afara din costumele microscopice, vorbesc in presa despre viata lor sexuala si in acelasi timp adopta o fata pioasa in fata crucii. Mi se pare suberba aceasta situatie conflictuala, aproape ca la vechii mafioti ce jurau pe Fecioara Maria ca sa intre in Familie, omorau si apoi se spovedeau. Apari in presa si spui cum, cu cine si de cate ori te-ai "dezvirginat" si apoi spui ca pictezi icoane si ca esti foarte credincioasa. Mai bine pune mana si citeste cartea aia groasa pe care o folosesti ca suport pentru pahar. Gasiti in presa articole despre Senzuala, Pamela de Romania si alte parapante.
  • De Craciun apar 3 categorii de oameni: cei care trimit mesaje, cei care raspund si nesimtitii. Nu am nimic cu primele doua ci cu a treia. Cat de greu este sa raspunzi la un mesaj odata ce l-ai primit? Dureaza maxim 1 minut( daca ai 70 de ani si esti chior) sa dai un reply. Poti chiar sa redirectionezi un alt mesaj primit si ai scapat de toata treaba. Nu cred ca primesti 10000 de mesaje de Craciun sa nu-ti poti permite un raspuns. Arata ca arati macar respect spre cel care ti-a trimis mesajul si nu indiferenta crasa.
  • Nu mai vine odata Anul Nou? M-am plictisit peste masura de perioada asta de veselie si ingrasare fortata. Si credeti-ma ca spun asta desi nu iubesc petrecerea dintre an. Preferam Apocalipsa decat Anul Nou, dar nici macar in sfarsitul lumii nu mai poti sa pui baza.
  • Oamenii de la televiziuni sunt de-a dreptul tembeli. Am incercat dupa mult timp sa ma uit la televizor si dupa o ora am decis ca ma uitam gresit; era aprins. Numai emisiuni pentru gospodine intrate la menopauza sau filme pe care le vedea tata cand era in armata. Se stie ca lumea este acasa si dai filme precum "Singur acasa" ce mai au putin si o sa fie vazute si de extraterestii ..de doua ori. Singurul sfert de ora ce a meritat a fost meciul de pe Teatrul Viselor unde Manchester United a castigat.

4 comentarii:

  1. perfect de acord inclusiv la treaba cu Apocalipsa..sunt fan si ma asteptam macar la un film de profil, unul tare

    RăspundețiȘtergere
  2. Apocalipsa asta a dezamagit multa lume:))

    RăspundețiȘtergere
  3. "decis ca ma uitam gresit; era aprins" ..buna asta:))

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!