marți, 8 octombrie 2013

Perfect you.

Nu te stiu inca. Este posibil sa nu te fi cunoscut inca. Poate te-am vazut trecand pe strada si nu am stiut ca tu esti aceea. Sau poate mi-ai zambit in autobuz intr-o zi in care toate imi mergeau pe dos si m-ai facut sa ma simt mai bine. Ai trecut tu oare pe langa mine si parfumul tau m-a facut sa ma intorc dupa tine, indragostindu-ma in secunda doi de silueta ce disparea incet?


Nu stiu asta si probabil nu voi afla niciodata. M-am indragostit de tine si poate nici nu te-am vazut inca. Sau poate am incercat deja sa fim o pereche, dar nu eram indeajuns de maturi. Dar stiu de pe acum ce imi va placea la tine. Nu vreau sa fii perfecta si nici nu am de gand sa caut asa ceva la tine. Niciun dintre noi nu are calitatea asta si de aceea voi iubi micile tale imperfectiuni.

Ma voi indragosti de micile tale gesturi stangace, de felul in care te vei uita la mine cand esti suparata si de modul in care te rosesti. Voi indragi modul in care iti vei da suvita aceea rebela de par intr-o parte sau cum ma vei saruta pe obraz cand esti grabita.

Poate suna ciudat, dar chiar daca te-am intalnit sau nu, tu ai fost si esti langa mine mereu. O parte din mine este goala si te asteapta indiferent de cat de mult va dura. Vocea ta este mereu intr-un colt din mintea mea si ma cheama de fiecare data cand sunt mai aproape. 

Nu am de gand sa cauta femeia perfecta. Te voi cauta pe tine si cand te voi gasi imi va fi de ajuns.


5 comentarii:

  1. Poti fi mai siropos de atat? Esti barbat hombre. Poti arata sensibilitatea si altfel decat plangand...Pff...stiu ca e blogul tau dar din romantism o dai in patetism.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai eu nu plangeam ci eram plin de speranta. Daca asa ti s-a parut, asta este...soarta. Tu ai crize existentiale legate de bunica ta pe blog eu cu ale mele. Asa este in blogosfera.

      Ștergere
  2. Ce frumos! <3 Felicitari nu pentru articol, pentru modul in care gandesti:)

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!