joi, 17 octombrie 2013

Why do you keep going?

Postarea asta este un pic mai ciudata, pentru ca o sa incerc sa scriu cat mai putin. Vreau doar sa stiu de la voi doar atat: Care este gandul ce te face sa continui ?


Nu vreau sa imi spuneti ca  inertia este de vina. Nici nu ma refer  la conotatiile suicidale sau religioase legate de viata. Vreau sa aflu motivul adevarat. Va treziti pentru ca stiti ca sunteti iubit/a , pentru ca aveti anumite sperante sau pentru ca stiti ca sunteti important/a pentru cineva anume.



Va rog sa lasati mesaje in comentarii (poti fi anonime), pe pagina de Facebook sau pe grupurile unde postez. Nu suntem la un concurs si nu o sa ne judece nimeni. Simt insa nevoia de a afla ce face oamenii sa nu ramana intr-un "somn" perpetuu.

4 comentarii:

  1. Cred ca raspunsul ar fi ca nu am nici un gand sa ma faca sa nu continui ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot asta ma intreb si eu...si din ce in ce mai des...can o data la 2-3 luni. Ma gandesc doar la suferinta pe care as putea sa o provoc celor apropiati. Am auzit acum ceva vreme de o moarte a unei persoane...nu am putut stapanii gandul ce a urmat "Pentru el totul a devenit usor si simplu...greul a ramas sa infrunte durerea, suferinta si regretele" Nimeni nu ti-a spus cand ai venit pe lume ca o sa fie usor...dar toata lumea spunea ca o sa fie frumos si te indemnau sa te bucuri de viata. Ce ma face pe mine sa merg mai departe? Primul lucru la care ma gandesc este ca nu vreau sa renunt. Pentru ca sunt multi care s-ar astepta la mine sa cedez..si doar din ambitie nu o s-o fac :)...dar o fac si pentru mine, pentru ca daca din cand in cand pierd din vedere lucrurile pentru care traiesc, atunci astept...astept pana o sa ma simt mai bine, atunci sunt sigur ca o sa imi amintesc de ce sunt aici.Sunt inca aici pentru ca imi place sa privesc stelele noaptea si chiar daca astazi sunt nori pe cer, poate maine nu vor mai fi. Sunt aici pentru ca vreau sa vad cum o sa fie vara viitoare si pentru ca o sa ma bucur din plin de primavara. La iarna o sa merg sa fac snowboard. Poate vrei sa mergi cu mine. Sunt inca aici pentru ca poate cineva o sa aiba nevoie de mine, sau de sfatul meu. Merg mai departe pentru ca imi place sa ma plictisesc prin parcuri, si sa ma uit la targurile de vechituri. Si pentru ca sunt curios, sunt curios sa vad ce o sa mai se intample la anu'. Cine se mai indragosteste de cine, ce carte o sa mai citesc (daca o sa citesc hehe ), ce o sa se intample cu Rosia Montana (nu prea imi pasa..dar am vazut ca e peste tot...de ce nu si la tine pe blog? hahaha) sau poate apare o noua parte la "Furios si iute" Si inca un lucru si inchei (mama!! ce plictisitor pot sa fiu..) Daca nu vrei sa traiesti sau sa mergi mai departe, alternativa nu prea e distractiva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant punctul tau de vedere:)

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!