duminică, 18 aprilie 2010

A big ashtray

  Intreg traficul aerian din nordul Europei a fost dar peste cap de eruptia unui vulcan din Islanda. De fapt tot traficul aerian o sa fie dat peste cap, pentru ca norul urias de cenusa se deplaseaza in sud, provocand haos pe aeroporturi.
   O sa fiu de accord, desi nu credeam niciodata, cu premierul Boc care spunea ca daca mai tine mult eruptia o sa ne plimbam cu barca. Mi se pare geniala afirmatia lui. Depindem atat de mult de traficul aerian, incat un mic vulcan este o adevarata catastrofa. Importurile si exporturile atat de necesare unei tari sunt practic sistate, fara a mai lua aminte de milioanele de oameni prinsi in locuri nepotrivite.
  Sa nu disperam totusi caci  vreme de sute de ani pana la inventarea avionului, relatiile transatlantice au reusit sa infloreasca si sa fie intretinute de...barci.
  Ramane de vazut cat va mai erupe acest vulcan, dar oricum macar ramanem cu o lectie: o singura mangaiere de la mama natura si jumatate din lumea civilizata este la pamant..la propriu si la figurat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!