joi, 1 aprilie 2010

Deznodamant

 Astazi la ora 18.45 reprezentantii protestatarilor au declarat ca mijloacele de transpot nu isi vor relua rutele obisnuite in aceasta seara, si este posibil ca circulatia sa fie reluata abia maine dimineata. Toata puterea de decizie este acum in mana soferilor,vatmanilor si personalului adiacent. Doar ei pot decide daca vor accepta conditiile la care s-a ajuns de "comun accord" cu primarul capitalei, Sorin Oprescu.

PS: Pare un banc prost acest protest , caci greva are un cadru legal. Nu au reprezentanti, lista de revendicari este haotica iar deciziile pe care cei care se presupune ca ii conduc nu sunt respectate de majoritate.Ce simpatie vor cei de la RATB din partea noastra cand nici macar nu ne-au anuntat.
 In Statele Unite in timpul administartiei Reagan 12.000 de controlori de trafic aerian au fost concediati intr-o singura zi pentru ca nu au avut cadrul legal pentru greva, si nu s-au intors la munca dupa 48 de ore. La noi ii tine pentru ca ne pun bocancul pe gat si nimeni nu are curajul macar sa-i ameninte...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bine, bine...ai ceva de spus!