vineri, 9 aprilie 2010

Soccer

    Am urmarit la televizor in ultimele zile meciurile din Champions League. Nu sunt genul care alearga prin deplasari pentru echipa favorita si nici nu ma bat cu lumea pe stadion pentru un vers. Ma uit in general la meciurile din afara , de obicei Premiere League. 
    Spectacolul din Champions League mi se pare ceva nemaipomenit. De la atitudinea jucatorilor si a conducatorilor de cluburi pana la atmosfera creata pe stadion. Fani ce canta pentru echipa favorita chiar daca este in dezavantaj, forte de oridine discrete si nu extraordinar de numeroase si magie la firul ierbii. Driblinguri fine, parade ale portarilor, devotament pana la extrem si dorinta nemarginita  de a invinge. Sportul rege isi arata tot ceea ce are mai valoros in aceasta competitie fabuloasa ce se incinge odata cu apropierea finalei.

Diferenta?
 Nu sunt ciobani-patroni care desfiinteaza jucatori dupa bunul-plac, actionari dubiosi  ce injura jucatorii, bombe sexy sau fosti utc-isti ce vand echipa pe bucati.
 100 de ani de civilizatie

Un comentariu:

  1. Salut! Vrei să facem schimb de link-uri? Dacă vrei adaugă următoarele date în blogroll-ul tău: titlu: jocuri noi şi url: http://www.ejocuri-noi.ro . Eu îţi voi adăuga link-ul site-ului tău pe blogul oficial şi anume http://www.blog.ejocuri-noi.ro . Scrie-mi un comentariu pe blog să ştiu dacă să-ţi pun link-ul. Mulţumesc. :d

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!