sâmbătă, 22 mai 2010

2000

   Am ajuns si la 2000 de vizite! Incet,incet oamenii intra pe blog. Articolele cele mai citite sunt  Greva Ratb cu peste 400 de vizite intr-o zi si   she-rulzz cu peste 50 de vizite. Cele mai multe vizite sunt facute de oameni ce revin la blog in fiecare zi.
   Partea buna pentru micul meu blog este ca am primit peste 500 de vizite cu ajutorul motoarelor de cautare, ceea ce este imbucurator pentru posibilul viitor al acestei pagini.
    Cat despre locatiile de unde vin aceste vizite tin sa precizez ca oameni din peste 20 de tari au accesat blogul, desi sincer nu prea imi dau seama ce inteleg din el, cu toate gadgeturile de traducere...Din Romania am primit vizite din peste de 80 de orase si am primt reactii pozitive la ceea ce scriu. Bineinteles ca au fost si negative, dar nu ma impiedic de cate un ciot.
   In inchiere vreau sa multumesc celor care citesc acest blog, celor care lasa comentarii dar si celor ce imi promoveaza blogul.

4 comentarii:

  1. Bafta in continuare cu blogul si astept sa vad ce o sa mai scrii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. stii ma cine a fost johnny cash?n-ai si tu un nume care sa iti apartina? te folosesti de numele lui...total deplasat mi se pare

    RăspundețiȘtergere
  3. Normal ca stiu cine a fost. Altfel nu-l foloseam si ma chema anonim:))

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!