duminică, 27 februarie 2011

Moni+Iri

   Pana si in pietele de zarzavaturi se discuta de acest subiect. Femeile nu mai dorm noaptea de grija, iar barbatii isi zambesc unul altuia cu inteles. Ce a facut intreaga Romanie sa clocoteasca? Divortul Columbenilor. 
   A inceput sa curga cerneala in valuri, sa se balacareasca oameni la televizor, unii pro- Monica altii contra. Se dezbat actiunile trecute, prezente si viitoare. Deja se imparte averea, se fac calcule peste calcule si inventare fara sfarsit. Cine primeste copilul, unde pleaca Monica si cati bani o sa primeasca?
  Intrebari existentiale, al caror raspuns vor unifica teoriile in fizica, vor face sa dispara foametea mondiala si vor vindeca toate bolile. 
  Cei mai putin agitati din ce am observat eu sunt Irinel si Monica. In afara unor declaratii de presa previzibile nu i-am vazut nici sa mearga la emisiuni, nici sa se injure sau sa planga in direct cum am fost obisnuiti pe la TV.
   Personal cred ca fiecare a obtinut maximul din aceasta casatorie. El a avut timp de 5 ani o nevasta trofeu la brat, ce i-a dat un copil si i-a ridicat cifrele de afaceri prin publicitate. Monica a devenit peste noapte vedeta, si-a facut toate poftele pe care nu putea sa si le satisfaca financiar, a devenit un model cunoscut si face parte din high-life-ul dambovitean. 
   S-au meritat.

 


2 comentarii:

Bine, bine...ai ceva de spus!