joi, 8 aprilie 2010

Mama Natura

   Citeam astazi in ziar despre un cutremur ce a avut loc ieri in Indonezia. Aceeasi Indonezie care a fost maturata in 2004 de un tsunami devastator. Vazut izolat acest incident pare unul groznic, dar nu teribil sau apocaliptic. Dar, pentru ca intotdeauna exista un "dar" in ultima perioada astfel de incidente,si nu ma refer doar la cutremure, se intampla mai des si aproape in toata lumea.
   Ploi torentiale si alunecari de teren in Brazilia si Peru, cutremure devastatoare de peste  7 grade in Mexic, Chile, Haiti  si Statele Unite ale Americii. Si toate astea doar de la inceputul anului si pana acum. Timp de alte dezastre ar mai fii statistic vorbind.Nu sunt adeptul teoriei "murim in 2012" dar la ritmul in care afecatm natura, si natura se razbuna pe noi, 2012 nu mai pare asa aruncat in vant. 
   Cercetatorii americani spuneau in 2000 ca inca mai avem timp sa schimbam modul in care afectam mediul inconjurator pana sa fie prea tarziu. Au trecut 10 ani de atunci si in afara de tomberoane colorate frumos pentru sticla,hartie etc. nu prea sunt progrese.
   Sper doar sa nu fim prea surprinsi cand o sa vedem o crestere dramatica de catastrofe naturale, care o sa ne arate cat suntem de neputinciosi in fata naturii

2 comentarii:

  1. http://gctinvalentin.wordpress.com/
    salut
    esti de acord sa facem un schimb de link
    nume: blogul lui gctinvalentin
    link: http://gctinvalentin.wordpress.com
    lasa-mi un mesaj de confirmare in LINK EXCHANGE cand mai adaug

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa marcat in Parteneri -Din viata
    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere

Bine, bine...ai ceva de spus!